Kultowy to on może będzie za x lat haha
iii jak crop może być kultowy? crop z założenia jest cropem czyli czymś pozbawionym istotnej części w tym przypadku matrycy taka rzecz nie może być kultowa - no może w tym dziwnym kraju - już tu widziałem wódkę na kartki - czyli rzecz wydawałoby się nierealną - po takim czymś niewiele człowieka może zdziwić.
Jestem szumofobem
S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień
W cropach nie montują matryc?!?!To co takiego ja przed chwilą czyściłem z farfocli?!
BTW nie wydaje mi się aby coś co jest cropem za kilka lat nie mogło stać sie kultowa puszką. Przecież fakt bycia puszką cropowa tego nie wyklucza
EOS 40D,BG-E2N, 17-40/4L , 70-200/4L , 50/1.4, 85/1.8 ,T 28-75/2.8,
Nie kłóć się z idiotami ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem
najzupełniej poważnie, brak istotnej części matrycy tzn. brak około połowy matrycyjak zajrzałeś do środka to zobaczyłeś właśnie ten brak
sprawdź jeszcze raz.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
stuprocentowo logiczny - w połowie pusta - crop to aparat pólklatkowy ale producent tak nie napisze bo to jest słabe marketingowo - wolą napisać że ci się tele wydłużyi że kiedyś wyprodukują wspaniałe lekkie, małe i tanie obiektywy specjalnie dostosowane do połowy klatki ale tu zapominają dodać jednego słowa "może" pomiędzy kiedyś i wyprodukują i na koniec okaże się że nie są wspaniałe ani małe ani nawet tanie.
Ostatnio edytowane przez jaś ; 19-02-2011 o 19:28 Powód: Automerged Doublepost
Jestem szumofobem
S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 19-02-2011 o 22:18 Powód: Ortografia
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
hahahahato jest dobre uśmiałem się do łez, to dobry pomysł na złote myśli.A tak na poważnie jak w tytule, kiedyś chodził mi po głowie taki zamiar sprzedaży mojej 40stki ale w obecnej chwili jest to dla mnie nieco nieopłacalne bo puszka jest ,,igiełka,, głównie do pejzażu wykorzystywana a w najbliższym czasie na FF nie mam zakusów no chyba że cena drastycznie pójdzie w dół co jest raczej nie realne. Cena 40stek śmiesznie mała a zmieniać na wyższy model typu xxD bezsensowne dla mnie. A te pół klatki jakoś przeżyje :-D
EOS 40D,BG-E2N, 17-40/4L , 70-200/4L , 50/1.4, 85/1.8 ,T 28-75/2.8,
Nie kłóć się z idiotami ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem