Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 47

Wątek: rosyjskie ślubniaki

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez roshuu Zobacz posta
    O ja je.ie Moglby chociaz dyfuzor nalozyc.
    z tym dyfuzorem to już czepienie się , ale ten Kamerun to niezłe, szczególnie ten przeekrzywiony palnik lampy, co ekranik zasłania

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yanovitz Zobacz posta
    Ale ja na prawde nie czaje co w tym smiesznego...
    O tu na ten przyklad to juz wiem ;-)
    Wreszcie rozumiem, po co w lampach Sony ta możliwośc pochylania lampy na bok.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

Byś trochę poużywał to byś wiedział, że tak jest dużo wygodniej niż tradycyjne obracanie palnika tylko.

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MC_ Zobacz posta
    Byś trochę poużywał to byś wiedział, że tak jest dużo wygodniej niż tradycyjne obracanie palnika tylko.
    Nie miałem okazji używać, dlatego nigdy nie rozumiałem. To zdjęcie mi wyjaśniło wątpliwości
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

No to masz czego żałować. Ja rok używałem z A700 i jest to dużo wygodniejsze niż 430ex czy 580ex.
    Pomyśl na przykład o użyciu lumiquest omnibounce.

Pełne uzależnienie Awatar MariuszJ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

"Ruskie ślubniaki" robią takie zdjęcia, na które jest zbyt. Nie szarżowałbym za bardzo z podkreślaniem różnic w podejściu do rzeczy "tamtejszych" i "tutejszych".
    Entuzjastyczny Neofita

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MC_ Zobacz posta
    No to masz czego żałować. Ja rok używałem z A700 i jest to dużo wygodniejsze niż 430ex czy 580ex.
    Pomyśl na przykład o użyciu lumiquest omnibounce.
    Na tym forum nikt nie przyzna się, że inni producenci mają jakieś fajne pomysły i produkują niezły sprzęt. A jeśli chodzi o produktach Sony to już w ogóle wspomina się tylko po to żeby się pośmiać. Tymczasem prześmiewcy mogliby czasami wziąć do ręki aparat soniaka w podobnej klasie do posiadanego i chwilkę z nim pobytować.

Początki nałogu
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jkl8 Zobacz posta
    Na tym forum nikt nie przyzna się, że inni producenci mają jakieś fajne pomysły i produkują niezły sprzęt. A jeśli chodzi o produktach Sony to już w ogóle wspomina się tylko po to żeby się pośmiać. Tymczasem prześmiewcy mogliby czasami wziąć do ręki aparat soniaka w podobnej klasie do posiadanego i chwilkę z nim pobytować.
    Pod warunkiem że jest to produkt w prostej linii spadkowej po Minolcie. Nie jest tajemnicą, że pod względem ergonomii ta firma przodowała na rynku. Natomiast inne produkty wydmuszki już nie mają tej duszy...

Tandeta jest na całym świecie, więc nie ma się co dziwować, że takie perełki robią też Rosjanie. Pełno w sieci można znaleźć kiczowatych fotoramek made in russia. Ale na naszym rodzimym rynku też takie twory są, wystarczy polatać po allegro. A, że sąsiadów ze wschodu jest znacznie więcej niż nas więc i statystycznie łatwiej w internecie trafić na perełki w ich wykonaniu.
    EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
    www.magaczewski.blogspot.com
    www.fotogaleria.magaczewski.pl

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Nigdy nie przepadałem za fotografią ślubną i jak mogę staram się nie fotografować na takich uroczystościach chyba, że bliski kolega poprosi.
    Nie mniej poziom kiczu rodem z Rosji mnie powalił na kolana i nie wiem czy się podniosę.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów