Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3771

Wątek: Monitory - porady, problemy itd.

Mieszany widok

Uzależniony Awatar Pawel_G
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Ja do czyszczenia monitora stosuję patent który sprzedał mi Janusz Body - specyfik do czyszczenia optyki o nazwie Chemax 3. Zakupiłem w Vision Expres za 3o kilka złoty za 125 ml, są też mniejsze opakowania. Jest super. Monitor doczyszczony jak nówka z pudełka, pod warunkem zastosowania miękkiej szmatki - ja stosuję tę samą co do czyszczenia szkieł.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawel_G Zobacz posta
    Ja do czyszczenia monitora stosuję patent który sprzedał mi Janusz Body - specyfik do czyszczenia optyki o nazwie Chemax 3. Zakupiłem w Vision Expres za 3o kilka złoty za 125 ml, są też mniejsze opakowania. Jest super. Monitor doczyszczony jak nówka z pudełka, pod warunkem zastosowania miękkiej szmatki - ja stosuję tę samą co do czyszczenia szkieł.
    Ciekawy pomysł, dzięki!

Na aledrogo znalazłem już po 13,90 za 125 ml. Ja do tej pory używałem jakiegoś tam LCD cleaning liquid 4World i czasem zostawia on smugi, trzeba się namachać szmatką....
    Nie istnieją reguły opisujące dobrą fotografię, są tylko dobre fotografie. Ansel Adams

Pełne uzależnienie Awatar Tom01
    Miasto
    Białystok-Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Arek_Gd Zobacz posta
    trzeba się namachać szmatką....
    Nie polecam piłowania szmatą. To nie ma być polerka tylko mycie na mokro. Płynu proszę nie żałować. A w ogóle to lepiej zapobiegać, czyli unikać dotykania paluchami a kurz usuwać dużym, miękkim pędzlem.
    Masz problem z kolorem, wal śmiało!
    e-mail: color@mastiff.pl

Uprawnienia umieszczania postów