Pokaż wyniki od 1 do 10 z 129

Wątek: Czy po zakupie używanego aparatu, obiektywu byliście zadowoleni?

Mieszany widok

Zablokowany
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Często można całkiem ciekawe aparaty znaleźć w marketach. Ostatnio (czyli przed świętami 21 grudnia), widziałem 350D na półce sklepowej w realu. Cena 1199zł. Rzecz jasna z kitem.

Z ciekawości zapytałem czy jest na "to" gwarancja. Sprzedawca uśmiechnął się i stwierdził, że Canon Polska pozwala na wystawienie gwarancji na 350D. Gwarancja na 12 miesięcy bez żadnych oszustw. Czyli jakby nie patrzeć. warto

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez N00bek Zobacz posta
    Często można całkiem ciekawe aparaty znaleźć w marketach. Ostatnio (czyli przed świętami 21 grudnia), widziałem 350D na półce sklepowej w realu. Cena 1199zł. Rzecz jasna z kitem.

Z ciekawości zapytałem czy jest na "to" gwarancja. Sprzedawca uśmiechnął się i stwierdził, że Canon Polska pozwala na wystawienie gwarancji na 350D. Gwarancja na 12 miesięcy bez żadnych oszustw. Czyli jakby nie patrzeć. warto
    tylko czasami jest taki problem, że takie aparaty w rala-ach i innych tego typu hipermarketach są dość mocno "obmacane" i czasami już lepiej kupić używkę

Zablokowany

Domyślnie

ja swój sprzęcik kupiłem z 3 ręki i jestem z niego bardzo zadowolony,nadal jest w stanie bardzo dobrym i wszystko działa jak należy

napisałem ten post bo muszę sobie nabić postów żeby móc pisać w dziale giełda

PS: kupię używaną 50mm f1,8 i i używanego gripa do canon 350d/400d:-D

Uprawnienia umieszczania postów