Strona 782 z 1000 PierwszyPierwszy ... 282682732772780781782783784792832882 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 7 811 do 7 820 z 9993

Wątek: Sprzęt do ślubów

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Sensownie
    Czasami żałuję, że nie oleję >2.8 i nie kupię po prostu 16-35 i 24-70 (+70-200). Czasami nawet żałuję, że nie oleję >4.0 i nie kupię 12-24, 24-105 i 100-400 No ale kto wie, już niedługo nowe puchy, nowe matryce, nowe czułości ^^

Uzależniony Awatar Pawel_G
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Jako że rozmawialiśmy tu już niejednokrotnie o "trudnych" klientach pozwolę sobie wrzucić treść ogłoszenia:
    http://forum.optyczne.pl/viewtopic.php?t=13686

Tekst o średnim formacie bezcenny
    Brakuje tylko dopiski że oferty do max 500 zł

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawel_G Zobacz posta
    Jako że rozmawialiśmy tu już niejednokrotnie o "trudnych" klientach pozwolę sobie wrzucić treść ogłoszenia:
    http://forum.optyczne.pl/viewtopic.php?t=13686

Tekst o średnim formacie bezcenny
    Brakuje tylko dopiski że oferty do max 500 zł
    Ten to jest pikuś. Gdzieś na jakimś mądrym forum dla panien młodych któraś musiała opublikować gotowca, bo kilka razy dostałem wypisaną listę zdjęć, które mam wykonać, cenę, za którą mam to zrobić a na końcu pytanie czy mam wolne i o której się umówimy. Za pierwszym razem mnie zatkało na dobre 5 minut.

A wracając do punktu wyjścia, czyli ludzi, którzy wiedzą czego chcą. Praca dla takich, którzy mają pojęcie i wymagania to czysta przyjemność. Robisz dokładnie według wytycznych, dodajesz 5% od siebie i wszyscy są szczęśliwi.
    Jarek

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robertskc7 Zobacz posta
    MM-architekci, temat sprzęt do ślubów canona a odnosze wrażenie, że toczysz dyskusję nad wyższością Nikona na Canonem i zachęcasz do przejscia na inny system bo Ty tak zrobiłes i teraz jestes wielce happy. Większość osób pozostanie w systemie C własnie przez eLki oraz obrazek także twoje posty mijają się z celem troche w tym wątku i na tym forum. Na nowym forum napewno znajdziesz nowych kolegów na temat dyskusji C vs N. Uważam że to miejsce nie jest do tego odpowiednie.
    Życzę sukcesów na nowy rok.
    A co do tutaj tylko można pisać o sprzęcie Canona do ślubów ? Chyba nie o to chodzi. W &upie mam kto na jakim systemie pracuje i nikogo do niczego nie przekonuje. Nie widzisz że piszę po prostu o swoich wrażenia po zmianie ?

PS. Za forum nikona dziękuje , tam admin jest $!@$ skończonym.
    no comment...

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

[QUOTE=Pawel_G;911842]Tekst o średnim formacie bezcenny /QUOTE]Ja ich w pełni rozumiem, nie wiem co w tym takiego zabawnego Na ostatnich targach poznańskich wystawiało się dwóch panów, co to robią cyfrowym średnim ślubniaki, o!

Uzależniony Awatar Pawel_G
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Z tym że tu była wyraźna mowa o średniofirmatowym slajdzie lub bw. Takie też robią teraz?

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ja już na jednym ślubie robiłem średnim na BW, i?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Miałem dłuższą okazję pobawić się ostatnio D3s (na zlocie FPFS). Podłe, imprezowe warunki oświetleniowe, aparat tak samo dzielnie wywalał się z AF jak 1ka. Kiedy ja obłapiałem nikona, trzeźwy inaczej MarekB bawił się moją 1ką. AF mu nie działał, same problemy, dokładnie jak u mnie z D3s. Następnego dnia okazało się, że Cichy nastrugał fajnych zdjęć jakimś kombinowanym badziewiem wielkości paczki fajek. Wnioski? Dopiszcie sobie sami.

Na spokojnie umówiłem się z kolegą na bliższe zapoznanie z jego nikosiem. Skoro to takie dobre, to muszę się w końcu dowiedzieć dlaczego i czemu ja tego nie zauważam. Aha, D3s z 12-24 zrobił mi przynajmniej połowę nieostrych zdjęć. I nawet wiem dlaczego: z mojej winy. Bo trzymanie w łapach czyjegoś aparatu i oczekiwanie, że nagle cudownie będzie super działał to jakaś paranoja.

MM - masz spory czerwony zafarb na tym co pokazałeś i zero informacji w cieniach. Tak miało być?
    Wniosek jest taki że wiadomo kto mnie wypił , cholera mogłem coś wykombinować żeby na zlot pojechać.

PS.

Nie widzę czerwonego zafarbu = jak dla mnie go nie ma. Odbitki zrobiłem , jest tak jak chciałem , ja i klienci zadowoleni. Sory mam już dość dyskutowania o tym czy czerwono , zielono czy różowo ;]. Tak samo w cieniach , ja tam sporo widzę , mam dobry wzrok , ale przyznaję , nie lubię już za bardzo powyciąganych cieni ( może bw czasem jak jest warto ) , wolę mocne czernie itp.
    no comment...

Dopiero zaczyna Awatar loop89

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    Nie widzę czerwonego zafarbu = jak dla mnie go nie ma. Odbitki zrobiłem , jest tak jak chciałem , ja i klienci zadowoleni. Sory mam już dość dyskutowania o tym czy czerwono , zielono czy różowo ;]. Tak samo w cieniach , ja tam sporo widzę , mam dobry wzrok , ale przyznaję , nie lubię już za bardzo powyciąganych cieni ( może bw czasem jak jest warto ) , wolę mocne czernie itp.
    Z całym szacunkiem ale Ty jak tam nie widzisz różowego/czerwonego zafarbu to faktycznie nie ma o czym dalej dyskutować, a wzrok warto sprawdzić... choćby kontrolnie.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez loop89 Zobacz posta
    Z całym szacunkiem ale Ty jak tam nie widzisz różowego/czerwonego zafarbu to faktycznie nie ma o czym dalej dyskutować, a wzrok warto sprawdzić... choćby kontrolnie.
    Ostatnio edytowane przez loop89 ; 28-12-2010 o 20:35 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Ja pitole ludzie czy wy sobie zdajecie że każdy z nas praktycznie ma inny monitor , jeszcze inny profil do niego , inny kontrast/nasycenie , inne przeglądarki które narzucają swój profil i wyjeżdzacie z tekstem że mam coś ze wzrokiem ???

Radze się popukać w to i owo bo znowu zaczynają sie chore jazdy jak komuś coś nie przypasi.
    no comment...

Strona 782 z 1000 PierwszyPierwszy ... 282682732772780781782783784792832882 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów