Jako że rozmawialiśmy tu już niejednokrotnie o "trudnych" klientach pozwolę sobie wrzucić treść ogłoszenia:
http://forum.optyczne.pl/viewtopic.php?t=13686
Tekst o średnim formacie bezcenny
Brakuje tylko dopiski że oferty do max 500 zł![]()
Ten to jest pikuś. Gdzieś na jakimś mądrym forum dla panien młodych któraś musiała opublikować gotowca, bo kilka razy dostałem wypisaną listę zdjęć, które mam wykonać, cenę, za którą mam to zrobić a na końcu pytanie czy mam wolne i o której się umówimy. Za pierwszym razem mnie zatkało na dobre 5 minut.
A wracając do punktu wyjścia, czyli ludzi, którzy wiedzą czego chcą. Praca dla takich, którzy mają pojęcie i wymagania to czysta przyjemność. Robisz dokładnie według wytycznych, dodajesz 5% od siebie i wszyscy są szczęśliwi.
Jarek
A co do tutaj tylko można pisać o sprzęcie Canona do ślubów ? Chyba nie o to chodzi. W &upie mam kto na jakim systemie pracuje i nikogo do niczego nie przekonuje. Nie widzisz że piszę po prostu o swoich wrażenia po zmianie ?
PS. Za forum nikona dziękuje , tam admin jest $!@$ skończonym.
no comment...
[QUOTE=Pawel_G;911842]Tekst o średnim formacie bezcenny/QUOTE]Ja ich w pełni rozumiem, nie wiem co w tym takiego zabawnego
Na ostatnich targach poznańskich wystawiało się dwóch panów, co to robią cyfrowym średnim ślubniaki, o!
Z tym że tu była wyraźna mowa o średniofirmatowym slajdzie lub bw. Takie też robią teraz?
Ja już na jednym ślubie robiłem średnim na BW, i?
Wniosek jest taki że wiadomo kto mnie wypił, cholera mogłem coś wykombinować żeby na zlot pojechać.
PS.
Nie widzę czerwonego zafarbu = jak dla mnie go nie ma. Odbitki zrobiłem , jest tak jak chciałem , ja i klienci zadowoleni. Sory mam już dość dyskutowania o tym czy czerwono , zielono czy różowo ;]. Tak samo w cieniach , ja tam sporo widzę , mam dobry wzrok, ale przyznaję , nie lubię już za bardzo powyciąganych cieni ( może bw czasem jak jest warto ) , wolę mocne czernie itp.
no comment...
Z całym szacunkiem ale Ty jak tam nie widzisz różowego/czerwonego zafarbu to faktycznie nie ma o czym dalej dyskutować, a wzrok warto sprawdzić... choćby kontrolnie.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ostatnio edytowane przez loop89 ; 28-12-2010 o 20:35 Powód: Automerged Doublepost
Ja pitole ludzie czy wy sobie zdajecie że każdy z nas praktycznie ma inny monitor , jeszcze inny profil do niego , inny kontrast/nasycenie , inne przeglądarki które narzucają swój profil i wyjeżdzacie z tekstem że mam coś ze wzrokiem ???
Radze się popukać w to i owo bo znowu zaczynają sie chore jazdy jak komuś coś nie przypasi.
no comment...