Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Wątek: Świeży posiadacz Canona 550D Kilka pytań.

Mieszany widok

Bunta
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Revansan Zobacz posta
    Nie wiem po czym wnioskujesz , że jestem "ograniczony". Swoimi wypowiedziami sam to udowadniasz. Wg mnie jesteś grubym, wrednym chłopem który siedzi tylko przed komputerem i wylewa swoje flustracje na innych, no cóż...
    Zapraszam na zawody przebiegniemy moje treningowe chociażby jeżeli ruszysz to i nie zziajasz sie możes nazywac mnie kim kolwiek chcesz .

Do momentu do póki nie przestaniesz zadawac glupich pytanie oraz nie zaczniesz robic zdjeć a tymbardziej uprawiać sportu to raczej nie polecam sie wypowiadac w tematach które są dla ciebie obce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bunta Zobacz posta
    Zapraszam na zawody przebiegniemy moje treningowe chociażby jeżeli ruszysz to i nie zziajasz sie możes nazywac mnie kim kolwiek chcesz .

Do momentu do póki nie przestaniesz zadawac glupich pytanie oraz nie zaczniesz robic zdjeć a tymbardziej uprawiać sportu to raczej nie polecam sie wypowiadac w tematach które są dla ciebie obce
    Człowieku jestem świeży na forum. Dlatego zadaje pytania. Przecież gdybym wszystko wiedział to bym się nie pytał... Nie rozumiem skąd u Ciebie taka niechęć do nowych członków społeczności Zapomniał wół jak cielęciem był?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Revansan Zobacz posta
    Człowieku jestem świeży na forum. Dlatego zadaje pytania. Przecież gdybym wszystko wiedział to bym się nie pytał... Nie rozumiem skąd u Ciebie taka niechęć do nowych członków społeczności Zapomniał wół jak cielęciem był?
    i tak nie wszyscy zrozumieją, co tu napisałeś, ale napisałeś dobrze. często właśnie tak są traktowani "nowi", ale nie tylko tu, więc trzeba się z tym liczyć.

18-55 to obiektyw kitowy i pozwala wyczaić, czego brakuje, ale żeby to wyczaić trzeba wiedzieć co z czym i jak. to doczytasz w książkach i jak właściwie zadasz pytanie - to może i tu.
    50D+grip, kilka szkiełek i gratów typu "akcesoria foto"...
    suma ogniskowych obiektywów nie przedłuży męskości...
    wielkość matrycy nie ogranicza wyobraźni...

[SIGPIC][/SIGPIC]

Uprawnienia umieszczania postów