Obiecałem, że wrzucę zdjęcie grupowe w większej rozdzielczości ale... może mi ktoś podpowiedzieć gdzie najlepiej jest je zawiesić? Bo na imageshack.us jest za duże...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Zapomnieliśmy chyba wrzucić zdjęcia jeszcze jednej ważnej osoby: Blendziarza...
który co prawda czasami zamiast świecić na modelki
świecił na... hmmm... modeli (?)
a efekty były takie
Ostatnio edytowane przez Handelson ; 08-11-2010 o 21:41 Powód: Automerged Doublepost
EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...
Przemek (ten po prawej z wielką blendą) bardzo poważnie podszedł do swojej roli i chwała mu za to ;-)
Choć trzeba przyznać, że zaskoczył wszystkich wieczorem będąc inicjatorem pierwszego szaleństwa na parkiecie :grin:
Z tego co my dolnoślązocy, mamy wstympnie ustylone, to na wiosnę organiuzjemy zlot we Wrocławiu z noclegiem w jakimś wrocławskim hostelu, lub pensjonacie pod wrocławiem, tematy konkursowe oprócz focenia modelek, bo to pewnie będzie chciało stado ludzi, będzie - Polowanie we Wrocławiu Nocą, a nie balety i uszczerbki na zdrowiu. Trzeba by jednak nadmienić że wrocławskie lokale żyją i egzystują trochę inaczej, niż ten w nadmorskiej miejscowości, a co za tym idzie zagrożenie upadku i obicia się jest minimalne. Najważniejsze żeby u Łodzian wyszedł zlot jako pierwszy w kolejności...
Canon FF i słoików kilka
z tego co żeśmy mówili to jeszcze kroi się kolejna impreza tyle ,że tym razem na śląsku dokładnie plener będzie w hotelu dla vipów z czasu PRL-owskichKOZUBNIK
także jak my to wszytko pogodzimy hymm nie wiem![]()
Spoko damy rade, my dolnoślązoki nie mamy do Was daleko, a może i morze się ruszy ...
Canon FF i słoików kilka
może i morze się ruszy, a jak wiadomo powszechnie wszem i wobec Szczecin nad morzem jest![]()
..., nad które można dojechać tramwajem '9'![]()
Grupa Fotograficzna Kolumba 5
http://kolumba5.tv
u nas na Halemba można zajechać tramwajem 9![]()