Strona 7 z 12 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 112

Wątek: YongNuo YN465 - co to za cudo?

Domyślnie

lampy zadziwiają na podwórkowy strobing można zrobić tanio zestawik lamp. Chyba sobie kupie jedną tak o dla ciekawości

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

A czy ktos moze napisac jak w tej 465 dziala wspomaganie AF ? Nadaje sie do czegos ? Czy raczej zbedny bajer ktory tylko swieci po oczach a nic nie pomaga ?

Coś już napisał Awatar piciuok
    Miasto
    Klonowa

Domyślnie

No i chyba ja też się skuszę na taki bajerek od chinczoli widzę że te nowe lampki (te z lcd ) już za 250 się kupi;D teraz tylko czekać aż ktoś sprowadzi w masowej dostawie do polski i na allegro o 100 drożej, widziałem gdzieś na sieci sklep gdzie te lapmy kosztują ponad 400 O.O A ma ktoś ten model Yongnuo YN 468? Opinie?

Bywalec Awatar yarson
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tezet-gdynia Zobacz posta
    A czy ktos moze napisac jak w tej 465 dziala wspomaganie AF ? Nadaje sie do czegos ? Czy raczej zbedny bajer ktory tylko swieci po oczach a nic nie pomaga ?
    No właśnie bo zastanawiam sie nad zmianą 420EX na coś z manualem, więc może cos ze stajni YN np. 468...

Coś już napisał

Domyślnie

witam ja posiadam
    YN 468 wyświetlacz jest bardzo łatwo porysować jest to widoczne ale nie przeszkadza w użytkowaniu , posida już TTL i funkcje tz. stroboskopu na razie od kąd ją mam nic się z nią nie stało i polecam .
    5d mkII, tamron 70-200 2,8, YN-560,

Coś już napisał Awatar piciuok
    Miasto
    Klonowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grubcio644 Zobacz posta
    witam ja posiadam
    YN 468 wyświetlacz jest bardzo łatwo porysować jest to widoczne ale nie przeszkadza w użytkowaniu , posida już TTL i funkcje tz. stroboskopu na razie od kąd ją mam nic się z nią nie stało i polecam .
    A gdzie kupowałeś? ebay? I takie pytanie, ta lampka współpracuje z wyzwalaczem YN-04 ?
    Pięćdziesiatka + dodatki
    Amatorsko co&kto&jak - www.facebook.com/mpfreelancer

Coś już napisał

Domyślnie

ja mam wyzwalacz Yongnuo RF-602 i współpracuje z nim bardzo dobrze kupywałem wszystko na allegro bo nie lubię zbyt długo czekać i nie lubię aukcji zagranicznych tz. nie ufam tym aukcją .
    5d mkII, tamron 70-200 2,8, YN-560,

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piciuok Zobacz posta
    A ma ktoś ten model Yongnuo YN 468? Opinie?
    Ja mam 468 i 560. Obie jedaku pracuja w manualu, takze o TTL 468 niewiele moge powiedziec. Jezeli ktos nie potrzebuje TTL to zdecydowanie lepsza jest 560. Nastawy mocy i zooma za pomoca przyciskow i LEDow sa zdecydowanie szybsze i pewniejsze niz wyswietlacz i przyciski w 468 (przyciski sa tragiczne 468). 560 jest mocniejsza i ma dokladnie taki sam kszalt jak 580EX wiec wszystkie nakladki pasuja na obydwie lampy. 560 sygnalizuje dzwiekiem naladowanie, co sie tez moze przydac. Obie wyzwalane na fotocelle pracuja bez zarzutu.

papryka2
    Guest

Domyślnie

chyba sobie kupie taką lampę bo wydaje się być ok do strobistu. Ale trochę z innej beczki luknijcie sobie na to http://diyphotography.net/control-yo...remote-control to prawie jak ettl

Strona 7 z 12 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów