Strona 21 z 24 PierwszyPierwszy ... 111920212223 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 236

Wątek: [Canon-Foto-Klub] Bardziej realnie, mniej wirtualnie

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie Nadzwyczajne Walne Zebranie Członków C-F-K - Borne Sulinowo

Jak pewnie zauważą zainteresowani w zakładce "Plenery", program ramowy pleneru w Bornem Sulinowie przewiduje czas na Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie Członków Canon-Foto-Klub, czyli najwyższy organ Władz Stowarzyszenia.

Termin Nadzwyczajnego Walnego Zebrania członków klubu decyzją Zarządu został wyznaczony na 4 września 2010r., w godzinach 19.00 - 21.00, w sali konferencyjnej udostępnionej przez właściciela "Pensjonatu Ani", z siedzibą przy ul. Spacerowej w Bornem Sulinowie, woj. zachodniopomorskie.
    Z informacji jakie uzyskałem od gospodarza obiektu wynika, że w/w sala jest zlokalizowana w niedużej odległości od miejsca zakwaterowania (informacja na miejscu).
    Jednocześnie zgodnie z §28 pkt4 statutu stowarzyszenia Zarząd wyznaczył termin drugiego Nadzwyczajnego Walnego Zebrania Członków w razie nie przybycia na zebranie co najmniej połowy uprawnionych do głosowania na termin 4 września 2010r., w godzinach 19.15 - 21.00 w tym samym miejscu i z tym samym harmonogramem spotkania.
    W przypadku nieodbycia się spotkania w pierwszym terminie, w drugim decyzje wiążące mogą zapadać zwykłą większością głosów obecnych na spotkaniu.

Jednocześnie pragnę przypomnieć członkom klubu, że zgodnie z §27 regulaminu stowarzyszenia w przypadku nie wzięcia udziału w spotkaniu mogą udzielić pisemnego pełnomocnictwa innemu członkowi klubu do podejmowania głosu stanowiącego w jego imieniu. Druk pełnomocnictwa został dołączony jako załącznik do maila jaki został rozesłany na listę mailingową biuletynu (proszę o sprawdzenie mailboxów). Proszę o własnoręczne jego wypełnienie i dostarczenie do sekretarza zarządu najpóźniej do czasu rozpoczęcia spotkania w formie papierowej poprzez wyznaczonego przez siebie pełnomocnika lub elektronicznego skanu na adres e-mail: sekretarz@canon-foto-klub.pl

Proponowany harmonogram obrad obejmuje:

1. Zamknięcie listy uczestników spotkania oraz udzielonych głosów pełnomocnych - sekretarz stowarzyszenia

2. Rozpoczęcie spotkania, odczytanie harmonogramu oraz raport w formie ustnej n.t. stanu klubu, a w szczególności podjętych oraz bieżących spraw formalnych i finansowych klubu - prezes stowarzyszenia

3. Zgłoszenie kandydatów na wakujące stanowisko Przewodniczącego Komisji Rewizyjnej

4. Odczytanie uchwały o wyborze Przewodniczącego Komisji Rewizyjnej oraz przeprowadzenie głosowania

5. Odczytanie propozycji Regulaminu udzielania legitymacji prasowych C-F-K, w tym dyskusja nad regulaminem

6. Odczytanie uchwały o przyjęciu Regulaminu udzielania legitymacji prasowych C-F-K oraz przeprowadzenie głosowania

7. Sprawy inne - wolne wnioski

8. Zamknięcie spotkania - prezes stowarzyszenia.

Wszystkich Członków Klubu zapraszam serdecznie na proponowane spotkanie, a w przypadku niemożliwości udziału proszę o udzielenie pełnomocnictwa w swoim imieniu. Umożliwi to ułatwienie odbycia się zebrania w pierwszym terminie oraz przyczyni się do pełniejszego uczestnictwa w życiu klubu.
    C-F-K - forever

Miasto
    Poznań

Domyślnie

Jak widać na liście członków C-F-K zamieszczonej w wątku Lista członków C-F-K na tymczasowym forum klubu, u góry strony, nie wszyscy członkowie dostarczyli zdjęcia legitymacyjne.

Jest to ostatni element jaki powstrzymuje mnie przed drukiem legitymacji.
    Wszystko od pewnego czasu czeka, hologramy są, projekty wektorowe legitymacji też, druk będzie trwał kilka dni maksimum.

Jak ktoś ma zamiar na dniach dołączyć rzutem na taśmę, to zapraszam, ostatni dzwonek!
    Wiem z wyników ankiety jaką rozesłałem na listę mailingową biuletynu, że takich osób jest wiele.
    Data drugiej tury druku jest nieokreślona i może nieprędko znów nastąpić.
    C-F-K - forever

Miasto
    Poznań

Domyślnie Biuletyn Informacyjny C-F-K nr5/2010r

Mam przyjemność zaanonsować kolejny już numer biuletynu informacyjnego Canon-Foto-Klub nr5/2010r.

W numerze nowe relacje z imprez na jakich bywali nasi klubowicze, dużo zdjęć i wiele przydatnych informacji.

Link do downloadu biuletynu znajduje się pod adresem w wątku na tymczasowym forum klubu

Jednocześnie chciałbym poinformować, że zgodnie z decyzją zarządu na spotkaniu on-line 16.08.2010 ostateczny termin składania dokumentów uprawniających do ubiegania się o legitymację członkowską w pierwszej transzy mija z dniem 24.08.2010.

Wszystkich oczekujących informuję, że legitymacje klubowe zostaną przekazane podczas pleneru/nadzwyczajnego walnego zebrania członków zwyczajnych Canon-Foto-Klub 4 września w Bornem Sulinowie, a nieobecnym na plenerze zostaną wysłane pocztą.
    C-F-K - forever

Miasto
    Poznań

Domyślnie

Lista druku legitymacji klubowych w pierwszej transzy zostanie definitywnie zamknięta w niedzielę wieczorem. Na dzień dzisiejszy jest złożonych 22 projekty.

W poniedziałek sprawdzę poprawność wydruku testowego i skieruję zlecenie do realizacji w całości.

Data następnej transzy nie została jeszcze ustalona i zapewne nastąpi najwcześniej za 2 miesiące.
    C-F-K - forever

Miasto
    Poznań

Domyślnie

Czas na małe podsumowanie Nadzwyczajnego Walnego Zebrania Członków C-F-K w Bornem Sulinowie.

Tuż przed walnym, zarząd podjął 3 nowe uchwały o członkostwie, poszerzające grono klubowiczów do 25 osób.

Zebranie przebiegło zgodnie z zaproponowanym harmonogramem.
    Obecnych było 14 z 25 członków Klubu, wpłynęło też 5 pełnomocnictw, co dało łącznie 19 głosów stanowiących wobec kworum 13/25.

Na wstępie przekazano uroczyście legitymacje klubowe wraz z zawieszkami i smyczami.
    W dalszej kolejności:
    - został odczytany raport finansowy z działalności klubu,
    - zaproponowano kandydata na stanowisko Przewodniczącego Komisji Rewizyjnej, kandydat przyjął propozycję.
    - w wyniku głosowania Piotr Kaczor "Tasia" został wybrany nowym Przewodniczącym KR, (18głosów "za", 1 głos wstrzymujący się),
    - rozdano projekt Regulaminu Legitymacji Klubowych C-F-K oraz zapoznano obecnych z głównymi jego wątkami,
    - po krótkiej dyskusji przyjęto Regulamin Legitymacji Prasowych C-K-F w głosowaniu, 19 głosów "za".
    - poinformowano członków klubu o przygotowywanych zmianach w Regulaminie Stowarzyszenia jakie zostaną wprowadzone przez Zarząd celem unifikacji zasad obowiązujących przy wznowieniu i wydawaniu duplikatów legitymacji członkowskich zgodnie z zasadami przyjętymi dla legitymacji prasowych,
    - wobec braku zgłoszeń nowych punktów porządkowych, zebranie zamknięto

Uwaga! Rozpoczęcie procedur związanych z wydawaniem Legitymacji Prasowych C-F-K nastąpi po Komunikacie zarządu w tej sprawie.
    Będzie to po uruchomieniu strony domowej stowarzyszenia wraz z oficjalną publikacją Biuletynów informacyjnych i uzyskaniem Nr ISSN, co według założeń powinno nastąpić do końca m-ca września.
    C-F-K - forever

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Mała techniczna informacja - przed chwilą na prośbę kolegi który obsługuje CFK od strony informatycznej wyłączyłem forum klubowe które gościło u mnie na stronie i przesłałem bazę do integracji ze stroną CFK, w związku z tym forum z formy tymczasowej przechodzi w fazę ostateczną i co się z tym wiąże nie będzie przez moment dostępne..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Dobra, dobra, moment juz minal, a adresu nowego forum nie znamy :P Joke ofcorz Dobrze ze sie dzieje!

Uzależniony Awatar AMMarshall
    Miasto
    Skierniewice, Łomża, Białystok, Brno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tezet-gdynia Zobacz posta
    Dobra, dobra, moment juz minal, a adresu nowego forum nie znamy :P Joke ofcorz Dobrze ze sie dzieje!
    http://www.canon-foto-klub.pl/index....gora&Itemid=27

Link jest na stronie www.canon-foto-klub.pl

Strona jest w wersji rozwojowej, będziemy wdzięczni za wszelkie uwagi, komentarze, sugestie.
    Adam Marczak Marshall
    Moje fotki na CB: Człowiek/Portret | Galeria ogólna

Coś już napisał Awatar eminesia
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Noooo, to co z tymi hasłami?
    Canon EOS 450D/Canon EOS 1000F + Sigma 70-300/4-5.6 APO DG, Sigma 28-200/3.8-5.6, Sigma 18-200/3.5-6.3 DC OS

Graj!

Miasto
    Poznań

Domyślnie Biuletyn Canon-Foto-Klub nr6-2010

Mam przyjemność zaprosić do lektury tym razem opóźnionego nieco Biuletynu Informacyjnego Canon-Foto-Klub Nr 6/2010.
    Biuletyn do downloadu znajduje się na naszej nowej witrynie pod adresem http://www.canon-foto-klub.pl/ w zakładce "Biuletyn".

W numerze jak zwykle wiele fotografii, relacje z plenerów i garść informacji.
    Pod wpływem wielu sugestii, zmieniono format biuletynu na klasyczne A4. Mam nadzieję, że zmiana zostanie korzystnie odebrana.
    Jednocześnie, by zachować podgląd zbliżony do naturalnego w przypadku użytkowników dysponujących większymi monitorami zaleca się zmianę w ustawieniach acrobata na "widok/ciągłe sąsiadujące".

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    Mała techniczna informacja - przed chwilą na prośbę kolegi który obsługuje CFK od strony informatycznej wyłączyłem forum klubowe które gościło u mnie na stronie i przesłałem bazę do integracji ze stroną CFK, w związku z tym forum z formy tymczasowej przechodzi w fazę ostateczną i co się z tym wiąże nie będzie przez moment dostępne..
    Chciałbym w tym miejscu wyrazić w imieniu własnym jak i też zarządu C-F-K serdeczne podziękowania arturs'owi za rok gościny i bezpłatnego hostingu na jego serwerze

Mam nadzieję, że nasza witryna zostanie odebrana korzystnie przez gości jak też i użytkowników.
    Jej layout został opracowany przez kolegę h4ry, całość ubrał i poskładał w oparciu o Joomlę kolega Dexterteam, a hosting zapewnia kolega Alde. Wielkie dzięki!

Jednocześnie proszę o wyrozumiałość w kwestii poprawności działania witryny jak też i forum. Są jeszcze drobne niuanse techniczne, które zostaną niebawem i sposób sukcesywny poprawione

Serdecznie zapraszam!
    C-F-K - forever

Strona 21 z 24 PierwszyPierwszy ... 111920212223 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów