Pokaż wyniki od 1 do 10 z 238

Wątek: Strój na ślub?

Mieszany widok

Uzależniony Awatar Handelson
    Miasto
    Piła

Domyślnie

Każdy chodzi w czym mu wygodniej.
    Chciałbym zadać pytanie kolegom, którzy uważają że KONIECZNIE fotograf powinien być w garniaku:
    Czy na corocznych wręczeniach nagród Emmy reporterzy są w wieczornych kreacjach (panie) i smokingach (panowie)?
    Idziecie do pracy a nie się bawić z gośćmi - no, chyba że jest inaczej
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Handelson Zobacz posta
    Każdy chodzi w czym mu wygodniej.
    Chciałbym zadać pytanie kolegom, którzy uważają że KONIECZNIE fotograf powinien być w garniaku:
    Czy na corocznych wręczeniach nagród Emmy reporterzy są w wieczornych kreacjach (panie) i smokingach (panowie)?
    Idziecie do pracy a nie się bawić z gośćmi - no, chyba że jest inaczej
    zgoda, przekonałes mnie,
    jesli bede focił rozdanie oskarów lub emmy to zrezygnuje z garnituru i wtopie się w tłum reporterów:-D
    a co do pracy, to peniadze zarabiam w innej swojej firmie, a działalnośc foto otwrzyłem dla przyjemnosci i tak to traktuje.ale może ja siakiś dziwny jestem...:-D
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Uzależniony Awatar Handelson
    Miasto
    Piła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tombas Zobacz posta
    zgoda, przekonałes mnie,
    jesli bede focił rozdanie oskarów lub emmy to zrezygnuje z garnituru i wtopie się w tłum reporterów:-D
    Czego Ci życzę z całego serca

Tak sobie pomyślałem, że jednak czasem warto ubrać się w garnitur na ślub.
    Można by wtedy po oczepinach schować sprzęt i dosiąść się do jakiegoś stolika i poimprezować... bo kto wtedy się skapnie, że jesteśmy w pracy a nie jednym z gości
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Dopiero zaczyna Awatar wodzu99
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tombas Zobacz posta
    zgoda, przekonałes mnie,
    zdarzyło się, ze fociłem na Gali "SIatkarskie Plusy" i pierwsze co usłyszałem po tym jak przyznano mi akredytację na tę gale, to była informacja, że takze fotografow obowiązuje strój wieczorowy...

ale to gala, a nie ślub...
    http://www.postrozny.eu || http://www.volley24.pl
    Canon EOS 1Dmark III + C 50 1.8 + C 300/2.8L USM + S 24-70/2.8 + S 70-200 2.8 HSM + 430EX II

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wodzu99 Zobacz posta
    zdarzyło się, ze fociłem na Gali "SIatkarskie Plusy" i pierwsze co usłyszałem po tym jak przyznano mi akredytację na tę gale, to była informacja, że takze fotografow obowiązuje strój wieczorowy...

ale to gala, a nie ślub...
    No właśnie! Nie ma się co wygłupiać, na ślub chodzi się jak ostatnia łajza. Najlepiej z długim, białym szalem na szyi.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Ja też jestem zdania, że lepiej mieć długi niż krótki ale w tym przypadku długi jest mało praktyczny. Do tego na białym zostają ślady po szmince a jak jest podanie z barszczu czerwonego to już lipa całkowita.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Uprawnienia umieszczania postów