Mandarynko twoja młoda jedzie trupem.
Mandarynko twoja młoda jedzie trupem.
Ja to jeszcze jestem cienki bolek. Ale skoro znalazło się tylu chętnych może i ja spróbuję. ACR i krzywe w photoshopie.
W porównaniu z tymi woskowymi kukiełkami zamieszczanymi w tym wątku na pewno. Tyle, że ja wcale nie zamierzałam osiągać takiego efektu jak inni, bo z wosku to jest dobra gromnica na trumnie a nie twarz panny młodej.
I przyznam się szczerze, że jakbym dostała od fotografa robiącego mój ślub takie zdjęcia jak na przykład to wickermanna, na którym twarz wygląda jak kawałek lateksu z całych sił naciągnięty na wypolerowany marmurowy posąg, to najpierw bym go zabiła, a potem zażądała odszkodowania za zniszczenie pamiątki z mojego najważniejszego dnia w życiu.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Suplement do poprzedniego:
Ale skoro winszujesz sobie skórę w naturalnych barwach, to proszę bardzo:
Przy czym szczerze mówiąc obojętne jest mi czym tym razem będzie Ci młoda jechała albo jak wyglądała - ja wiem jakie wartości RGB ma w poszczególnych miejscach jej skóra i to, jak u Ciebie wygląda, jest w związku z tym kompletnie obojętne :-)
Ostatnio edytowane przez mandarynka ; 16-10-2010 o 23:32 Powód: Automerged Doublepost
[I przyznam się szczerze, że jakbym dostała od fotografa robiącego mój ślub takie zdjęcia jak na przykład to wickermanna, na którym twarz wygląda jak kawałek lateksu ...]
No dobra - tylko odróżnij zdjęcia, które ja naprawdę oddaję od zdjęć przerabianych zgodnie z prośbą autora wątku w tej zabawie, bo coś czuję, że chcesz mi "przypiąć łatkę".
Jak chcesz sprawdzić co oddaję - wejdź na moje www i tam mnie oceniaj.
Zabolała Cię krytyka Husky'ego więc twierdzisz, że zrobiłaś inaczej niż wszycy bo taki był Twój zamysł...
...a tutaj się odegrałaś...I przyznam się szczerze, że jakbym dostała od fotografa robiącego mój ślub takie zdjęcia jak na przykład to wickermanna...
...i pokazujesz już Twój nowy zamysł, byle się dostosować.Ale skoro winszujesz sobie skórę w naturalnych barwach, to proszę bardzo
:-D
Ojej następny obróbkowy tasiemiec,ten poprzedni z dziewczyna ze skoliozą sie skończył i następny wskoczył...
EOS + L i kupa gratów ...
Tak z ciekawości też wrzucę
Sugerując się pierwszym postem, tylko kolor skóry ruszyłem
Uploaded with ImageShack.us
Nie istnieją reguły opisujące dobrą fotografię, są tylko dobre fotografie. Ansel Adams
Jak to Wam się widzi ??
[/URL]