Strona 18 z 48 PierwszyPierwszy ... 8161718192028 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 472

Wątek: Kolor skóry raz jeszcze

Zablokowany
    Miasto
    Ząbki

Domyślnie

Mandarynko twoja młoda jedzie trupem.

Coś już napisał
    Miasto
    Lodzkie

Domyślnie

Ja to jeszcze jestem cienki bolek. Ale skoro znalazło się tylu chętnych może i ja spróbuję. ACR i krzywe w photoshopie.

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Husky Zobacz posta
    Mandarynko twoja młoda jedzie trupem.
    W porównaniu z tymi woskowymi kukiełkami zamieszczanymi w tym wątku na pewno. Tyle, że ja wcale nie zamierzałam osiągać takiego efektu jak inni, bo z wosku to jest dobra gromnica na trumnie a nie twarz panny młodej.

I przyznam się szczerze, że jakbym dostała od fotografa robiącego mój ślub takie zdjęcia jak na przykład to wickermanna, na którym twarz wygląda jak kawałek lateksu z całych sił naciągnięty na wypolerowany marmurowy posąg, to najpierw bym go zabiła, a potem zażądała odszkodowania za zniszczenie pamiątki z mojego najważniejszego dnia w życiu.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Suplement do poprzedniego:

Ale skoro winszujesz sobie skórę w naturalnych barwach, to proszę bardzo:

Przy czym szczerze mówiąc obojętne jest mi czym tym razem będzie Ci młoda jechała albo jak wyglądała - ja wiem jakie wartości RGB ma w poszczególnych miejscach jej skóra i to, jak u Ciebie wygląda, jest w związku z tym kompletnie obojętne :-)
    Ostatnio edytowane przez mandarynka ; 16-10-2010 o 23:32 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

[I przyznam się szczerze, że jakbym dostała od fotografa robiącego mój ślub takie zdjęcia jak na przykład to wickermanna, na którym twarz wygląda jak kawałek lateksu ...]

No dobra - tylko odróżnij zdjęcia, które ja naprawdę oddaję od zdjęć przerabianych zgodnie z prośbą autora wątku w tej zabawie, bo coś czuję, że chcesz mi "przypiąć łatkę".
    Jak chcesz sprawdzić co oddaję - wejdź na moje www i tam mnie oceniaj.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mandarynka Zobacz posta
    W porównaniu z tymi woskowymi kukiełkami zamieszczanymi w tym wątku na pewno. Tyle, że ja wcale nie zamierzałam osiągać takiego efektu jak inni, bo z wosku to jest dobra gromnica na trumnie a nie twarz panny młodej.
    Zabolała Cię krytyka Husky'ego więc twierdzisz, że zrobiłaś inaczej niż wszycy bo taki był Twój zamysł...

I przyznam się szczerze, że jakbym dostała od fotografa robiącego mój ślub takie zdjęcia jak na przykład to wickermanna...
    ...a tutaj się odegrałaś...

Ale skoro winszujesz sobie skórę w naturalnych barwach, to proszę bardzo
    ...i pokazujesz już Twój nowy zamysł, byle się dostosować.
    :-D

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Moje wersje

Uzależniony Awatar Bartek_902
    Miasto
    DĘBLIN

Domyślnie

Ojej następny obróbkowy tasiemiec,ten poprzedni z dziewczyna ze skoliozą sie skończył i następny wskoczył...
    EOS + L i kupa gratów ...

Domyślnie

Tak z ciekawości też wrzucę

Sugerując się pierwszym postem, tylko kolor skóry ruszyłem

Uploaded with ImageShack.us
    Nie istnieją reguły opisujące dobrą fotografię, są tylko dobre fotografie. Ansel Adams

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Lublin

Strona 18 z 48 PierwszyPierwszy ... 8161718192028 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów