Pokaż wyniki od 1 do 10 z 116

Wątek: Mój pierwszy ślub - czy to prawda?

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar nonac21

Domyślnie

Nie obrazam sie, spokojnie. W pierwszym poście napisałem ze długo sie nad tym zastanawiałem czy założyć taki wątek.
    Spodziewałem sie takiego obrotu spraw. Faktycznie nie oglądałem reszty zdjęć. Bede je widzail w niedziele. Ale (moge sie mylić) Jesli wsród całego materiału znajduje sie 6 zdjęć ktore dostałem a ktore według mnie nie nadają sie do oddania na płycie - to nie spodziewam sie czegoś udanego.
    jednorazowy kodak na kliszę...

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nonac21 Zobacz posta
    Nie obrazam sie, spokojnie. W pierwszym poście napisałem ze długo sie nad tym zastanawiałem czy założyć taki wątek.
    Spodziewałem sie takiego obrotu spraw. Faktycznie nie oglądałem reszty zdjęć. Bede je widzail w niedziele. Ale (moge sie mylić) Jesli wsród całego materiału znajduje sie 6 zdjęć ktore dostałem a ktore według mnie nie nadają sie do oddania na płycie - to nie spodziewam sie czegoś udanego.
    To widzisz sam, ze poki nie zobaczysz calosci, lepiej nie wrozyc z fusow. Ale imho jezeli pokazali CI te foty co nam zapodales a nie zepsute kluczowe momenty, to moga to byc TYLKO "kwiatki". Ale jezeli kluczowe sa walniete, to spoko. Zwracam wtedy honory Ale mysle, ze nie jest zle bo zaplacili. I trafili na "kwiatki", bo moze akurat na tych 6 mialy byc wazne dla nich osoby. Hmm... Jezeli reszta sie broni, to coz... 1k to w sam raz. A 500 za plener tez malo. w Sumie zamyka sie to w sredniej krajowej 1500 pln +/-.

Uprawnienia umieszczania postów