Strona 8 z 12 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 116

Wątek: Mój pierwszy ślub - czy to prawda?

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nonac21 Zobacz posta
    Aro70. Pominę twój ostatni wpis bo... Szkoda słów!
    Wiesz, sam masz ciekawe kadry na swojej stronie ze slubow. To tym bardziej powinienes oceniac lub dawac pod ocene konkrety. A my tu o bzdetach piszemy, o paru nieistotnych zdjeciach, ktore najczesciej pozostaja w koszu. Chyba, ze z calej plyty z materialem mlodzi sie czepili tych paru, ze w ogole sie tam znalazly... Sam robisz sluby a piszesz nieodpowiedzialnie... To jest dziwne...

Coś już napisał Awatar nonac21

Domyślnie

Z tego co mi mówiła para młoda zrobił wszystkich zdjęć ok 800 i oddał im ok 400.
    Proszę mi uwierzyć że, przekazuję tylko to czego dowiedziałem się od znajomych.
    Nie mam podstaw do tego żeby im nie wierzyć.
    I moim zamiarem nie jest zbesztanie i zrównanie tego fotografa z błotem.
    Uważam że nie powinien na tą chwilę zajmować się tym jako główny fotograf a tym bardziej brać za to pieniądze.
    jednorazowy kodak na kliszę...

Uzależniony Awatar Bartek_902
    Miasto
    DĘBLIN

Domyślnie

Wątek się ciągnie już 8 stronę i dalej to samo a wina lezy ewidentnie po stronie pary młodej która zbyt pochopnie zaufała w kompetencje pana fotografa,a efekt mamy jaki mamy gosć skasował tysiaka jest szczesliwy bo zbytnio sie nie narobił a para młoda zła bo tego sie nie da powtórzyć...a morał jest taki ze uczmy się na błędach,w tym przypadku kogoś
    EOS + L i kupa gratów ...

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

ja bym się tak nie wyśmiewał, idźcie zróbcie lepsze, a że gość to oszust to może i prawda, a może gość oddał mnóstwo zdjęć, między którymi są i takie kfiatki.

Uzależniony
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy.

Domyślnie

A może oddał świetnych 396 a para wpadła na pomysł i za te 4 zdjęcia wyciągnie odszkodowanie od fotografa w postaci rekompensaty w wysokości usługi Kaliny... Sam nie wierze w to co napisałem ;-)
    Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)

Bywalec Awatar Hom_er
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartek_902 Zobacz posta
    Wątek się ciągnie już 8 stronę i dalej to samo a wina lezy ewidentnie po stronie pary młodej która zbyt pochopnie zaufała w kompetencje pana fotografa ...
    Tu bym polemizował.

PM miała prawo oczekiwać przyzwoitych zdjęć - nie mówię, że najlepszych na świecie (w tej cenie) - ale to nie PM jest winna nieumiejętności fotografa.
    Fiu fiu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aro70 Zobacz posta
    Wiesz, sam masz ciekawe kadry na swojej stronie ze slubow. To tym bardziej powinienes oceniac lub dawac pod ocene konkrety. A my tu o bzdetach piszemy, o paru nieistotnych zdjeciach, ktore najczesciej pozostaja w koszu. Chyba, ze z calej plyty z materialem mlodzi sie czepili tych paru, ze w ogole sie tam znalazly... Sam robisz sluby a piszesz nieodpowiedzialnie... To jest dziwne...
    Hmm to Ciesze się że Ci się podobają moje kadry. ( choć w mojej stopce nie ma adresu do moich zdjęć)
    Te kikla zdjęć to nie jest nic. Wnioskuję że fotograf zrobił co drugie zdjęcie udane. W co do końca trudno uwierzyć.
    Nie rozumiem czemu piszesz że para młoda się uczepiła. Skoro nie przeszkadzały by im te zdjęcia to by nie poprosili o plener innego fotografa.
    I o jakich zdjęciach z kosza mówimy. Niby jakim cudem para młoda miała by te zdjecia???
    Piszesz ze ja piszę nieodpowiedzialnie.
    Wręcz przeciwnie uważam ten post za bardzo odpowiedzialny. Nie jestem profesjonalista ale mam na tyle poukładane w głowie ze wiem ze to nie na miejscu.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez manfred1 Zobacz posta
    A może oddał świetnych 396 a para wpadła na pomysł i za te 4 zdjęcia wyciągnie odszkodowanie od fotografa w postaci rekompensaty w wysokości usługi Kaliny... Sam nie wierze w to co napisałem ;-)
    To jednak moi znajomi wiec proszę sobie darować takie obraźliwe teksty.
    Ich wina czy nie ich. Jak napisał któryś przedmówca cały ten biznes opiera sie na jakimś zaufaniu.
    Ostatnio edytowane przez nonac21 ; 07-10-2010 o 18:37 Powód: Automerged Doublepost

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Hmm to Ciesze się że Ci się podobają moje kadry. ( choć w mojej stopce nie ma adresu do moich zdjęć)
    Te kikla zdjęć to nie jest nic. Wnioskuję że fotograf zrobił co drugie zdjęcie udane. W co do końca trudno uwierzyć.
    Nie rozumiem czemu piszesz że para młoda się uczepiła. Skoro nie przeszkadzały by im te zdjęcia to by nie poprosili o plener innego fotografa.
    I o jakich zdjęciach z kosza mówimy. Niby jakim cudem para młoda miała by te zdjecia???
    Piszesz ze ja piszę nieodpowiedzialnie.
    Wręcz przeciwnie uważam ten post za bardzo odpowiedzialny. Nie jestem profesjonalista ale mam na tyle poukładane w głowie ze wiem ze to nie na miejscu.

To jednak moi znajomi wiec proszę sobie darować takie obraźliwe teksty.
    Ich wina czy nie ich. Jak napisał któryś przedmówca cały ten biznes opiera sie na jakimś zaufaniu.
    W necie wszystko sie znajdzie Jak i Twoja strona...
    Wiesz, mialem taki przypadek, ze inny fotograf sie nadawal tylko na plener... A kto inny robil wesele i ceremonie. Czasem ludzie chca dograc reszte materialu "pozostalego", gdzie czesto sie zdarza ze sa takie odrzuty w postaci takich ujec co pokazales. Wez od tej "pokrzywdzonej" pary mlodej kluczowe ujecia z ceremonii, wesela (przywitanie/pierwszy taniec)... Zreszta sam robisz, to wiesz ktore to kluczowe. Podesla, to bedzie widac odrazu co jest nie tak. I dlaczego wlasnie tak. Wtedy My i Ty bedziemy zdrowsi o te ujecia. A i inni beda wiedziec jak nie robic.
    No i jeszcze... Ty ile wezmiesz za plener ? Po znajomosci z PM ? Moze tu tkwi caly pic... Ktos zrobil brudna robote za 1k... A plener znajomy za.. No wlasnie ? Czasem znajomi sa wredni i wykorzystuja fakty, zeby "przyjaciel" zrobil im za free lub za pol darmo... A faktycznie sprawa ma sie w ogole inaczej. I ja bym bardziej na dystans z tymi "znajomymi" Swiat jest wredny
    Ostatnio edytowane przez Aro70 ; 07-10-2010 o 18:49 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

No dobrze widze ze w wątku tym jest dużo zawiści, fałszu i niedowierzan.
    Skoro z góry zakladacie ze ja kłamie i para młoda kłamie to dalsze opisywanie tej histori nie ma sensu. Faktycznie nie mam jak wam udowodnić to o czym pisze. Dałem 2 zdjecia. Było źle Dałem 5 było źle, jak bym dał 300 to napisali by mi ze to nie jego zdjecia.
    No trudno dalsze postowanie nie łańcucha sensu.
    Ci co chcieli - zrozumieli.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

No dobrze widze ze w wątku tym jest dużo zawiści, fałszu i niedowierzan.
    Skoro z góry zakladacie ze ja kłamie i para młoda kłamie to dalsze opisywanie tej histori nie ma sensu. Faktycznie nie mam jak wam udowodnić to o czym pisze. Dałem 2 zdjecia. Było źle Dałem 5 było źle, jak bym dał 300 to napisali by mi ze to nie jego zdjecia.
    No trudno dalsze postowanie nie łańcucha sensu.
    Ci co chcieli - zrozumieli.
    ALez Ty sie nie obrazaj! Dalej co miales. Jednak dla mnie takie ujecia nic nie znacza, bo ni bym ich do albumu nie wzial ani do NK Chce jak i inni zapewne, zobaczyc wazne momenty, przysiege, wejscie, taniec... To co sie wybiera do albumu. A po tych zdjeciach myslisz, ze wszyscy sa wredni i nie chca Cie zrozumiec. To nie tak. Sorrki, ale dziwie sie, ze nie podeslali Ci znajomi waznych MOMENTOW spier... I powiedzieli co on nam zrobil, tylko jakies ujecia a'la 5 woda po kisielu, ktore moze 9x13 by poszly dla cioci...

Strona 8 z 12 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów