Pokaż wyniki od 1 do 10 z 352

Wątek: PHOTOSZOPIN' by BLYSKOTLIWIE.PL

Mieszany widok

Domyślnie

Obiecuję i wrzucę. Serio.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    ta obróbka jest dość czasochłonna (te efekty muszą być czasochłonne) więc nie dziwcie się że nie ma nagłego wysypu zdjęć.
    Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 04-10-2010 o 14:30 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    ta obróbka jest dość czasochłonna
    przynajmniej na początku
    Myślę że bierze się to także ze spektrum możliwości jakie pokazujemy. Gdybyśmy pokazywali 2 akcje - byłby wysyp, a pokazujemy masę podejść - inne do każdego rodzaju zdjęć. Teraz każdy w zaciszu musi przejść to wszystko sam i wybrać drogę która mu pasuje.
    W banerach z 1 i 2 edycji widać jak wiele różnych tematów zostało obrobionych krok po kroku.
    Sebastian Małachowski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gary Zobacz posta
    przynajmniej na początku
    Myślę że bierze się to także ze spektrum możliwości jakie pokazujemy. Gdybyśmy pokazywali 2 akcje - byłby wysyp, a pokazujemy masę podejść - inne do każdego rodzaju zdjęć. Teraz każdy w zaciszu musi przejść to wszystko sam i wybrać drogę która mu pasuje.
    W banerach z 1 i 2 edycji widać jak wiele różnych tematów zostało obrobionych krok po kroku.
    Czyli tak jak pisałem- ogrom informacji do ogarnięcia.
    Żeby swobodnie obrabiać zdjęcia posługując się przekazanymi informacjami na warsztatach to jeszcze jakieś pół roku solidnej roboty (zakładam że warsztatowicz podstawy działania w PS czy Lightroom juz posiada bo bez tego to kaplica).

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Obiecuję i wrzucę. Serio.
    ta obróbka jest dość czasochłonna (te efekty muszą być czasochłonne) więc nie dziwcie się że nie ma nagłego wysypu zdjęć.
    nawet żeby 3 zdjęcia wrzucić ?
    sory widzę że jednak wrzuciłeś ;p
    Ostatnio edytowane przez MM-architekci ; 04-10-2010 o 23:16 Powód: Automerged Doublepost
    no comment...

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Jak juz pokazywac to przed i po... Wg mnie to co pokazal Michal, to prosto z puchy mozna taki efekt osiagnac, akurat na tych fotach. Pytanie jest inne... Jak baaardzo spier... sa oryginaly ? I ile czasu zajelo ich obrabianie. Z tego wszystkiego wynika ze albo jestes GRAFIKIEM a nie fotografem i poprawia sie nie umiejetnosc focenia. Tonalnosc sceny, 3 wymiarowosc, oswietlenie... Tak to mozna wszystko doprowadzic do perfekcji. I jak na reportaz, to imho sie to ni jak ma... Ale ja sie nie znam ;> A! Roznica to w skorze, blada panna Mloda a Pan Mlody ? Na tej pierwszej focie Jezeli 100 zdjec opracujesz w czasie ok miesiaca za ok 3 tys... Moze sie oplaci... hmmm

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aro70 Zobacz posta
    Jak juz pokazywac to przed i po... Wg mnie to co pokazal Michal, to prosto z puchy mozna taki efekt osiagnac, akurat na tych fotach. Pytanie jest inne... Jak baaardzo spier... sa oryginaly ? I ile czasu zajelo ich obrabianie. Z tego wszystkiego wynika ze albo jestes GRAFIKIEM a nie fotografem i poprawia sie nie umiejetnosc focenia. Tonalnosc sceny, 3 wymiarowosc, oswietlenie... Tak to mozna wszystko doprowadzic do perfekcji. I jak na reportaz, to imho sie to ni jak ma... Ale ja sie nie znam ;> A! Roznica to w skorze, blada panna Mloda a Pan Mlody ? Na tej pierwszej focie Jezeli 100 zdjec opracujesz w czasie ok miesiaca za ok 3 tys... Moze sie oplaci... hmmm
    ahahahaha poplułem się , ty to na poważnie pisałeś ?

może i prosto z puchy ale chyba mielonego
    moja skromna próba, robione według receptur "Małachowski and Tkacz":

btw to ilu rawów kleiłeś ? 3 ?

generalnie jest masa roboty żeby tak cały ślub zrobić , 100 zdjęć jeszcze luz ale 200-250 to się robi hardkorek
    Ostatnio edytowane przez MM-architekci ; 04-10-2010 o 23:55 Powód: Automerged Doublepost
    no comment...

Uprawnienia umieszczania postów