Ostatnio edytowane przez dinderi ; 28-09-2010 o 10:38 Powód: Automerged Doublepost
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
w Polsce niestety nie ma szacunku dla wiedzy, dlatego uważam, że takie warsztaty mogłyby być droższe.
co do efektów jaki osiągają "chłopaki" to jakoś nie widziałem żeby w sieci czy gdziekolwiek roiło się od zdjęć tak spektakularnych w obróbce.....
a ilość chętnych na warsztaty Fotoszopin jest kolejnym argumentem przeciwko temu co piszesz....
OK. To napisz nam tutaj. Zapłaciłeś więcej od innych skoro uważasz, że należało się? Jak nie, to może skończ to ambasadarowanie po faktach...
Dziwisz sie? Po pierwsze wielu osobom taka obróbka sie nie podoba. Po drugie taka obróbka w wieksozsci przypadkow fotograficznyc byłaby kiczowata. Sprawdza się niezle w tematyce około-ślubnej, z pozowanymi uśmiechami itd. Idź z taką obróbką robić ptaki, sport, albo na wojne![]()
Nie mam pojęcia ile było chętnych i nie wiem jakim to jest argumentem. Więc nie skomentuje![]()
5D, 40D, CP-E4, 16/2,8 Zenitar. 50/1,4. 24-70/2,8 L 70-200/4L 550ex + 580exII, CP-E3, DigiMate III + blendy, świecidełka
---------------------------------------
BTW Gary, świetne zdjęcia!
"Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
... mój zestaw...
Życzę wszystkim wszystkiego najlepszego.
A Garemu udanej drugiej edycji warsztatów.