Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
To bardzo dobra rada. Tak samo rozsądnie było rok temu udać się na wszelkiego rodzaju warsztaty zamiast uczyć się samemu od podstaw fotografii. Tylko że satysfakcja dojścia do wszystkiego pomału jest o wiele większa. Gdyby tak nie było to net wolny byłby od poradników i takich forów. Jak zacznę myśleć o fotografii jako o źródle zarobku to na pewno będę chciał się podszkolić.
Czekam na rady trochę w innym kierunku.
Lepiej będzie jak najpierw kupisz lampę(y) systemową (580) do tego najtaniej będzie kupić parasolkę i zaczniesz bawić się światłem. Jak to Ci nie wystraczy to kupisz softboxa. Zacznij po kolei od tańszych rozwiązań. Efekty będziesz widział na własnym przykładzie.
Na forum jest kilka osób, które w ten sposób świecą i efekty są bardzo dobre.
Kolega dinderi już napisał co byłoby najlepszym rozwiązaniem, a później możesz myśleć czy chcesz lampy studyjne i ewentualnie jakich potrzebujesz.
Rozumiem, nie będe próbował forsować. Ale wcale nie uważam, że uczestnictwo w jakichkolwiek warsztatach spowoduje, że twoja droga będzie dużo szybsza.
Nadal dochodził będziesz do wszystkiego powoli. I nadal satysfakcja będzie duża.
Warsztaty są po to, żebyś zrozumiał co i dlaczego. Forum tego nie zastąpi.
Po takich warsztatach nie zostaniesz od razu zawodowcem. To Ci jedynie da odpowiedz na pytanie, które zadałeś tutaj i na te, które zadasz za miesiąc.
Ale oczywiście zrobisz jak zechcesz.
Trzymam kciuki.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---