Strona 20 z 25 PierwszyPierwszy ... 101819202122 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 245

Wątek: [battle] Reportaż Ślubny

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Dziękujemy za poinformowanie nas o tym fakcie. Jednak nie jesteś modem i to nie do ciebie należy decyzja, czy battle jest zgodny z regulaminem, czy nie. Najwyżej.
    Jak dla mnie zdjęcia podpisane łamią zasady Battle Cage - skoro nie mogą zawierać nawet Exifów to tym bardziej i podpisów (pkt 7. i 12. Zasady nie rozpoznawalności autorów wprowadziliśmy specjalnie by nie było głosowania 'po znajomości'). Ale nie ja się tym działem opiekuję , nie ja publikuję tu ankiety, więc moja opinia nie jest wiążąca.

I uważam że Cichy nie ma racji - nie każdy głosujący tak dobrze zna uczestników, by tylko po zdjęciach/miejscówkach/obróbce rozpoznać czyje to zdjęcia. Tego typu stwierdzenie zalatuje egocentryzmem ("jestem tak zajefajny że przez każdego rozpoznawalny").
    Wielu ludzi zagłosuje po prostu na te zdjęcia, które mu się bardziej spodobają a tylko kilka indywiduuw (vs kilkadziesiąt/kilkaset głosujących) będzie w wątku ustawkowym sobie gdybać które są czyje.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Jeszcze tylko Viteza brakowało i przestrzegania durnych zasad. Zróbmy więc zabawę poza battle jako odrębny wątek i będzie to samo. To tylko zabawa a nie olimpiada z komitetem antydopingowym.
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Mnie też nie podoba się pomysł z podpisami i exif-ami. Wiem że w niektórych battlach pojawiają się zdjęcia wcześniej publikowane w innych miejscach ale to jednak nie to samo co podpis. A exif... to ma być ocenianie zdjęć czy onanizowanie się cyferkami ?
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Co innego tradycyjny battle z kilkoma zdjęciami zrobionymi specjalnie na tę okazję, a co innego zestaw 60 nowych zdjęć komercyjnych dla klienta.
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Coś już napisał

Domyślnie

Panowie, chciałbym wiedzieć kogo , poza Wami – startującymi w tym konkursie interesuje oglądanie 60 * X , ( gdzie X jest liczbą uczestników )zdjęć ze ślubnego reportażu ?
    Czemu nie wrzucić całego dorobku ?
    Zawsze wśród tych tysięcy strzelonych klatek, coś przyzwoitego się znajdzie ;-).

Dopiero zaczyna Awatar mzieli
    Miasto
    Kraków/Lubin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agema Zobacz posta
    Panowie, chciałbym wiedzieć kogo , poza Wami – startującymi w tym konkursie interesuje oglądanie 60 * X , ( gdzie X jest liczbą uczestników )zdjęć ze ślubnego reportażu ?
    Szczerze powiedziawszy, mnie. W takiej liczbie można zmieścić nie tylko najlepsze zdjęcia, a także te przeciętne, co normalizuje cały battle.
    Canon 5dmarkII, Canon 500d, C 18-55 f/3.5-5.6 IS, C 50 f/1.8, C 35 f/2.0, T 70-200 f/2.8, Samyang 8, C Speedlite 430EX II i inne drobne

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

To ja umywam ręce. Rozwiążcie to sami, ja się dostosuję.

Początki nałogu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agema Zobacz posta
    Czemu nie wrzucić całego dorobku ?
    Zawsze wśród tych tysięcy strzelonych klatek, coś przyzwoitego się znajdzie ;-).
    Rozwiązanie jest proste : nie chcesz, to nie oglądaj.
    Mnie interesuje taka ilość,bo łatwiej jest na tej podstawie określić poziom reportażu i wszystko w temacie.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Uważam, że pomysł Cichego nie jest taki zły. Skoro uczestnicy batlla są zdania, że ich zdjęcia są rozpoznawalne to po co je zamieszczać? Nie prościej zrobić sondę z samymi podpisami?
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

[ironia]Nie, bo moim zdaniem niektórzy stwierdzą "o, niby Cichy taki wielki ślubny fotograf, a tu micles zrobił lepiej od niego" i buch głos na mnie.[/ironia]

Strona 20 z 25 PierwszyPierwszy ... 101819202122 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów