Pokaż wyniki od 1 do 10 z 105

Wątek: jakiej szybkości karta optymalna do 5d mk II?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez halogen Zobacz posta
    hmm a wyznajecie zasade droższe = lepsze ??? nie wiem czemu właśnie wszyscy mówią że sandisc jest najlepszy....
    poczytaj sobie wątek o kartach PQI - najpierw były zachwyty że tanie i dobre, po co przepłacać - wręcz żeśmy frajerzy co przepłacają i pewnie sprzedawcy sandiska
    i po paru miesiącach zaczęły się wątki o padniętych kartach PQI i ogólny lament.. pewnie ta adata to to samo tylko szyld zmieniony:
    na szybko 4 firmy: Sandisk, Pretec, Lexar i Kingston..
    reszty bym nie kupił - aktualnie mam 6 sandisków 8Gb 30mb/s i ze 2 szt. 4Gb i wszystkie wyśmienicie działają odkąd je kupiłem..
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    aha, i uważam że 2x8gb jest lepsze niż 1x16..
    Ostatnio edytowane przez arturs ; 06-06-2010 o 00:39 Powód: Automerged Doublepost
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Coś już napisał Awatar halogen
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    poczytaj sobie wątek o kartach PQI - najpierw były zachwyty że tanie i dobre, po co przepłacać - wręcz żeśmy frajerzy co przepłacają i pewnie sprzedawcy sandiska
    i po paru miesiącach zaczęły się wątki o padniętych kartach PQI i ogólny lament.. pewnie ta adata to to samo tylko szyld zmieniony:
    reszty bym nie kupił - aktualnie mam 6 sandisków 8Gb 30mb/s i ze 2 szt. 4Gb i wszystkie wyśmienicie działają odkąd je kupiłem..
    i to jest konkretna odpowiedz dzieki za wyczerpujące info
    ps. przy karcie 8gb ile jesteście w stanie zapisać zdjęć w formacie min. jpg + RAW oraz ile samego filmu ??

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    Niedawno kupiłem 5DmkII i sprzedawca od razu odradził mi kupowanie kart Kingston bo podobno źle współpracują z tym modelem.
    Ma ktoś podobne doświadczenie? Ja wczesniej używałem Kingstona z 450d i działał bez problemu ale to inna bajka

Uprawnienia umieszczania postów