Strona 449 z 606 PierwszyPierwszy ... 349399439447448449450451459499549 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4 481 do 4 490 z 6055

Wątek: Dowcipy o/na fotografii

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez _igi Zobacz posta
    Wiesz, no okej, jestem w takiej samej sytuacji, ale staram się zaklejać wszystkie znaczki (tylko w 50 się nie da) i, generalnie, nie nosić go tak, by wszyscy widzieli, bo to o takich zachowaniach właśnie mówię.
    Zartujesz, prawda?

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Wiesz, no okej, jestem w takiej samej sytuacji, ale staram się zaklejać wszystkie znaczki (tylko w 50 się nie da) i, generalnie, nie nosić go tak, by wszyscy widzieli, bo to o takich zachowaniach właśnie mówię.
    ale stopke za to masz wyje* tak, ze nie da sie slowa krytyki powiedziec na temat kuriozalnosci ciskania innym zarzutow o lans...

k*, no przeciez miejmy odrobine samokrytyki...
    www albo tez flickr

Uzależniony Awatar Yoshitaka
    Miasto
    Kraków/Jarosław

Domyślnie

Napisz jak można robić zdjęcia tak, żeby nikt nie widział będąc np. na ruchliwym deptaku w centrum miasta.
    Canon 50D + dodatki

Uzależniony Awatar mc_iek
    Miasto
    Kępa Niemojewska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yoshitaka Zobacz posta
    Napisz jak można robić zdjęcia tak, żeby nikt nie widział będąc np. na ruchliwym deptaku w centrum miasta.
    Komórką!!!
    Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!

Pełne uzależnienie Awatar _igi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    ale stopke za to masz wyje* tak, ze nie da sie slowa krytyki powiedziec na temat kuriozalnosci ciskania innym zarzutow o lans...

k*, no przeciez miejmy odrobine samokrytyki...
    Wiesz, co innego forum, gdzie generalnie każdy ma sprzęt w podpisie i nikogo to nie boli, co innego przepychanie się przez tłum, z wielką białą elą nad głową, albo spacerami po starówce i konkursem na większy, biały obiektyw.

Nie znasz mnie w rzeczywistości, więc proszę, nie posądzaj mnie o brak samokrytyki.

Pozdrawiam.
    5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto

Miasto
    Szczecin

Domyślnie

[...]co innego przepychanie się przez tłum, z wielką białą elą nad głową, albo spacerami po starówce i konkursem na większy, biały obiektyw.
    [...]
    O kurcze, czyli Ty tak jednak na powaznie..

Czego tu sie wstydzic?
    Konkurs na wiekszy.. bialy obiektyw?

Wiesz, mowia ze strach jest tylko tak wielki jak nasze wyobrazenie o nim..

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Sorry, może to po prostu przyzwyczajenia po robieniu fot w ciemnych zakamarach na woli. Bywa zabawnie, dlatego wszystko jest pozaklejane równo i leży sobie w obdrapanej, ohydnej torbie szmacianej.

Swoją drogą, naprawdę zaklejanie wszelkiego rodzaju logotypów na przedmiotach jest taką straszną wiochą, i powodem do szykanowania? Nie lubię rzucać się w oczy, a jeszcze bardziej od tego nie lubię zaczepek w stylu "jaka to elka, jaki to macbook czy inny syf", po prostu nie lubię.

A chyba nikt nie będzie ukrywać, że na forum pokroju tego, ludzie przychodzą gadać o sprzęcie, więc dlaczego by nie?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Inaczej jest focić landszafty na odludziu, gdzie chyba każdy ma wyje* na to, czym robimy zdjęcia, inaczej jest robić ślubne, inaczej reportarze, a inaczej się łazi po mieście z aparatem. Zwłaszcza jeśli jest to nieco dalej od ścisłego centrum i starego miasta.
    Ostatnio edytowane przez _igi ; 26-05-2010 o 00:23 Powód: Automerged Doublepost
    5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto

Bywalec Awatar RAdoCanon
    Miasto
    Rzeszow

Domyślnie

ja jak będę miał biała armatkę to będę miał na wszystko wyjeb***. Nie widzę sensu chowania się itd.
    5dm2

Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Hm, ale jakich szykan? Co taki uprzedzony do ludzi jestes?

Nie wiem, ja nie zaklejam i nigdy mi to do glowy nie przyszlo.
    Jak ktos slusznie napisal zaklejane bardziej przyciaga uwage.

Jak ktos do mnie podchodzi pogadac o sprzecie to czemu nie?
    Moze sie czegos ciekawego dowiem? Tak jak tu na forum.
    Ale ja lubie kontakt z ludzmi wiec moze o to chodzi?

Natomiast zdala od centrum w szemranych miejscach to i zaklejenie tasma nie pomoze, tam za piataka pewnie mozna dostac kose pod zebro

Wiecej luzu!

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Parteq Zobacz posta
    Jak ktos do mnie podchodzi pogadac o sprzecie to czemu nie?
    Moze sie czegos ciekawego dowiem? Tak jak tu na forum.
    Ale ja lubie kontakt z ludzmi wiec moze o to chodzi?
    Im bardziej się zastanawiam, tym chyba bardziej mam odchył. Kurka no, po prostu na codzień nie lubię jak ludzie podchodzą do mnie pogadać o sprzęcie, mierzi mnie trochę takie coś, no i co ja z tym zrobię Za to, o fotografowaniu jako takim zawsze chętnie rozmawiam, bo czasami naprawdę ciekawych rzeczy się można dowiedzieć i fajne sytuacje przeżyć

Tak samo nie lubię białych szkieł, według mnie to przerost formy nad treścią, każdy komu chcemy zrobić zdjęcie się na nas gapi, bo celujemy do niego z dużego białego czegoś
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez RAdoCanon Zobacz posta
    ja jak będę miał biała armatkę to będę miał na wszystko wyjeb***. Nie widzę sensu chowania się itd.
    Też miałem, do momentu, jak wszystkie mordki na zdjęciach [street] skierowane były w moją stronę. Dziwnym trafem jak zakleiłem dziada izolacyjną taśmą na czarno sam aparat wzbudzał o wiele mniej zainteresowania
    Ostatnio edytowane przez _igi ; 26-05-2010 o 01:11 Powód: Automerged Doublepost

Strona 449 z 606 PierwszyPierwszy ... 349399439447448449450451459499549 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów