5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto
Tak robimy zdjęcia i to bardzo dużo, ale są jakieś zasady a ceny i marka do czegoś zobowiązują, prawda?!
Ciekawe gdybym chciała Ci sprzedać takie szkiełko, kupił byś?
Co do naklejania papierków i zasłaniania przedniej soczewki to wiem, troszkę zdjęć już w życiu zrobiłam :wink:
Ja bym tez jak najbardziej wymienial. Ale po juz po roku uzytkowania bym sobie tym nie zawtracal glowy. Wiecej by moze popsuli niz pomogli...
hah czytając ten temat zastanawiałem się czy się śmiać czy płakać. Powiedz mi szczerze, obiektywem robisz zdjęcia czy siedzi Ci na półce i oglądasz go aby podbić sobie ego?
Kolego, ego sobie nie podnoszę bo nie muszę, zapytałam o problem syfków w nowym szkle serii L.
Ale widzę kolega bardzo beztrosko by podszedł do wydania 4700PLN na szkło które ma być wg zapewnień producenta i reklam - pyłoszczelne.
Proponuję kupić takie szkiełko z syfem w środku, pewnie to nie będzie dla Ciebie problem.
Co do robienia zdjęć, zapewniam, robię bardzo dużo.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Tu kolega nie trafił z porównaniem.
Ostatnio edytowane przez iza73 ; 24-06-2010 o 22:43 Powód: Automerged Doublepost