Nie ma pudełek które zmieszczą zdjęcia 15x23, w empiku są takie w które ledwo wchodzi 15x21. Szukałem długo i skończyło się tym że zrobiłem na zamówienie.
Nie ma pudełek które zmieszczą zdjęcia 15x23, w empiku są takie w które ledwo wchodzi 15x21. Szukałem długo i skończyło się tym że zrobiłem na zamówienie.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
no właśnie - Ci, którzy oddajecie zdjęcia w pudełkach - gdzie je zamawiacie?
szukam właśnie pudełka na 30x40
http://www.packart.com.pl, robią na każdy wymiar, minimalka to 70 szt.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Pank a powiedz mi jak to się kształtuje cenowo , bo nie mogę się dodzwonić.
Jedynki Piątki eLki i duperelki
Zależy od opcji, czy z nadrukiem, ile kolorów, minimalka do zdjęć 15x23, 2 kolory wychodziła zdaje się koło 14 zł/szt.
Dzięki , jestem zainteresowany popróbuję zadzwonić , mi chodzi o format 15x22 i 18x24 z logo .
Jedynki Piątki eLki i duperelki
Maila napisz.
jak tak patrzę po tych pudełkach, to do zdjęć 30x40 najtańszą opcją będzie chyba teczka dla plastyków :P
Panodia ostatnio zaczęła robić, ale kosztują coś ponad 50 zł. Być może są w fotokoszyku. Były też pudełka na albumy 24x30.Nie ma pudełek które zmieszczą zdjęcia 15x23
Digital robi takie etui do fotoalbumów - oklejają karton okleiną. Wygląda świetnie, ale cenowo coś 50 zł.
Wystawę robisz na targach? Bo chyba nie oddajesz takich gigantów młodym.pudełka do zdjęć 30x40
Kto tam znów rusza prawą? Lewa! Lewa! Lewa!