Strona 25 z 37 PierwszyPierwszy ... 15232425262735 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 250 z 369

Wątek: Albumy ślubne, fotoksiążki

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    jestem ogolnie w szoku ze ktos jeszcze robi tradycyjne albumy, ja to wyrzucilem z oferty,
    Jestem w szoku, ze ktoś w ogóle to wykleja. Ja oddaję odbitki i koniec. Niech sami kleją.

A fotoksiążki.. jakoś ich jakość mnie nie przekonuje.
    Powiedzmy, że druk mogę przełknąć, ale jakość tych okładek zawsze woła o pomstę do nieba..
    Jarek

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    jestem ogolnie w szoku ze ktos jeszcze robi tradycyjne albumy
    może jestem starej daty, ale TAK ja jeszcze robię,
    nawet czasem list napiszę, (nie maila) ale taki prawdziwy, atramentem:-D
    a tak na powaznie to u mnie klient decyduje, i w 9/10 wypadków wybiera tradycyjny album+ odbitki
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    ani taniej , ani nie koniecznie solidniej ;]

wez do reki ladny , porzadny album , ja nadal je lubie , podoba mi sie odbitka wklejona na taki papier , chociaz fakt faktem ze coraz wiecej klientow woli fotoksiazki
    do dobrze, cenowo wychodzi podobnie, czas sporzadzenia (przy zalozeniu ze fotoksiazke robimy na wzor tradycyjnych wklejanych zdjec) znacznie krotszy przy fotoksiazce,

zapytam gdzie robisz odbitki? sa drukowane pewnie? pozółkną juz po 10 latach, a po 20 nic na nich nie bedzie widac, rozkladowki w fotoksiazkach sa naswietlane, daje to kilkakrotnie wieksza zywotnosc,
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Jestem w szoku, ze ktoś w ogóle to wykleja. Ja oddaję odbitki i koniec. Niech sami kleją.

Powiedzmy, że druk mogę przełknąć, ale jakość tych okładek zawsze woła o pomstę do nieba..
    gdzie robiles fotoksiazki? ja z moich jestem bardzo zadowolony, szczegolnie okladki ze skory naturalnej sa nie do zdarcia,

ja namawiam klentow zawsze do fotoksiazek,
    tlumacze im ze tradycyjny album to zawsze moga sobie zrobic sami, sami wybiora zdjecia, sami kupia album dopasowany do ich potrzeb i sami sobie wkleja te zdjecia - za to ostatnie nie musza placic przynajmniej fotografowi, a ja sobie nawet sporo za to liczylem,
    Ostatnio edytowane przez sebcio80 ; 27-04-2010 o 17:23 Powód: Automerged Doublepost
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Domyślnie

Co do albumów to jakim cudem wklejenie albumu może zająć więcej czasu niż przygotowanie projektu foto książki ? Na projekt książki schodzi mi zdecydowanie więcej czasu.

U mnie wklejenie albumu to około 1 h - 1 h 30 min ( album 80 zdjęć ).

Uzależniony Awatar Pawel_G
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Nie mówcie że konkretne albumy np Barańskiego są złe. Moim zdaniem trzeba mieć bogatą ofertę i niech klient wybiera co mu pasi bardziej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta

ja też byłem jak młodzi poprosili mnie o 300 sztuk 10x15

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gixxxer Zobacz posta
    ja też byłem jak młodzi poprosili mnie o 300 sztuk 10x15
    Mnie w ubiegłym roku o 150szt. 20x30 i w dodatku za to dopłacili. Z żoną kleiliśmy to przez 2 dni, nigdy więcej. Nie chcę tych pieniędzy..
    Jarek

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yerzu Zobacz posta
    Co do albumów to jakim cudem wklejenie albumu może zająć więcej czasu niż przygotowanie projektu foto książki ? Na projekt książki schodzi mi zdecydowanie więcej czasu.

U mnie wklejenie albumu to około 1 h - 1 h 30 min ( album 80 zdjęć ).
    pisalem o projekcie w stylu "wklejanych zdjec", czyli jedna lub dwa zdjecia na stronie, mozna to zalatwic pol automatycznie i robi sie bardzo szybko
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Początki nałogu
    Miasto
    Białoruś

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy
    Pewnie, najlepiej w jakimś chińskim, śmierdzącym albumie albo badziewniku typu Polmodia (czy jak to się tam nazywa) i inny szajs. Jak idziesz do meblowego, to w sklepie też mówią, że obicia to sobie sam Pan zrobi?
    Odbitki luzem czy w pudełku a w miarę przyzwoity album (ot, Henzo za stówkę) robi znaczącą różnicę...

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy
    A fotoksiążki.. [...] jakość mnie nie przekonuje. Powiedzmy, że druk mogę przełknąć, ale jakość tych okładek zawsze woła o pomstę do nieba.
    Okładki mogą być takie same jak w albumach, więc to żaden argument.
    Kto tam znów rusza prawą? Lewa! Lewa! Lewa!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kinski Zobacz posta
    Pewnie, najlepiej w jakimś chińskim, śmierdzącym albumie albo badziewniku typu Polmodia (czy jak to się tam nazywa) i inny szajs.
    W sumie racja to co klient dostanie w ręce to moja wizytówka

(w jaki sposób i w jaki album to wklei też moja wizytówka)

Strona 25 z 37 PierwszyPierwszy ... 15232425262735 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów