Jak komuś się nie chce przeglądać profili w poszukiwaniu dziewczyn (potencjalne modelki) to wpadło mi ostatnio takie coś: www.befamous.pl
jak na razie za dużo nie ma ale się rozwija![]()
Jak komuś się nie chce przeglądać profili w poszukiwaniu dziewczyn (potencjalne modelki) to wpadło mi ostatnio takie coś: www.befamous.pl
jak na razie za dużo nie ma ale się rozwija![]()
Chyba w poszukiwaniu solar i wiejskiego stylu dyskotekowego![]()
Skasowali mi ;(
Mi to raczej wygląda na portal miłośników blachar i solarek. Te modelki potencjału żadnego nie mają. Poza tym ta reklama jest tak oczywista że pisanie o tym że "coś Ci wpadło ostatnio" tylko pogarsza sprawę. Było od razu pisać że zapraszasz w imieniu twórców na nowy portal miłośników kiczu i tandety.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Hehe, suchyHc był szybszy.
Ostatnio edytowane przez pank ; 23-04-2010 o 16:14 Powód: Automerged Doublepost
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Nie czepiajmy się Panowie, są to po prostu dziewczyny gotowe i chętne na wszystko :-D
Trzeba jeszcze tylko znaleźć gotowych i chętnych na te dziewczyny.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Nie wiem jak wy ale ja to jakoś czarno widzę a do tego mi skacze. :-|
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
no jak to na każdym portalu społecznościowym, ale z tego co przeglądałem to znajdą się i takie co chętnie bym na sesji zdjęciowej widział: http://befamous.pl/profiles/show/323
Zastanawiam się czy nie przenieść do "Dowcipy o fotografii" ...