Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3447

Wątek: [micles] Jeszcze raz ja.

Mieszany widok

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Niestety tak ścisły umysł jak Twój nie potrafi się rozluźnić by choć na moment dopuścić kreatywność.
    Masz rację. Po trochu boję się kombinować, bo a nuż nie wyjdzie no i nie będzie w ogóle zdjęć dla modelki, po trochu przyzwyczajony jestem do kilkunastu póz/kadrów które sobie w bani ułożyłem i z nich często korzystam jak nie mam pomysłów, a po trochu moja ścisłość dąży do równoległości (ostatnio mnie to wkurza) i ładu. Nie wiem co na to poradzić. Muszę się otworzyć [QUOTE=Sergiusz;805351Podobnie jest z ręką a raczej tą ładniejszą częścią.[/QUOTE]Czy ta ręka na tym zdjęciu jest dla ciebie brzydka?
    Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Jakkolwiek by nie powstawały zdjęcia, oceny personalne bywają czasem bolesnie odbierane.
    Vitez ma rację. A jakby nie miał, a tylko się drażnił, to spłynęłoby jak po kaczce.
    Cytat Zamieszczone przez Parteq Zobacz posta
    Idz do ludzi, poprzebywaj z nimi miesiac/dwa bez aparatu, napij sie, pojedz w gory, nad morze, do lasu - nie bierz aparatu. Zobaczysz w jakich momentach Ci go brakuje i nastepnym razem o wiele wczesniej bedziesz wiedzial kiedy go wyciagnac
    Mi się wydaje bardziej, że powinno być "idź do ludzi z aparatem, ale nie myśl o zdjęciach, ale o ludziach, a zdjęcia zrobią się same i będą nacechowane emocjami, a nie techniką", no ale nie umiem...

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Mi się wydaje bardziej, że powinno być "idź do ludzi z aparatem, ale nie myśl o zdjęciach, ale o ludziach, a zdjęcia zrobią się same i będą nacechowane emocjami, a nie techniką", no ale nie umiem...
    Od wydawania niech będą bardziej doświedczeni. Dają rade, zostaw aparat i przeżyj miesiąc, to posłuchaj ich. To świetna rada i wcale nie chodzi mi o to, że przez miesiąc odpoczniemy od Twoich zdjęć. To świetna rada, bo może naprawde ułożyć Ci kilka rzeczy w głowie..
    powodzenia

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

[...]Mi się wydaje bardziej, że powinno być "idź do ludzi z aparatem, ale nie myśl o zdjęciach, ale o ludziach, a zdjęcia zrobią się same i będą nacechowane emocjami, a nie techniką", no ale nie umiem...
    Widzisz, tylko czy potrafisz wylaczyc sie z myslenia 0/1 - czasem warto poswiecic idealne ustawienia dla chwili ktora warto zlapac - jezeli to reporterka. Czy zdjecia sie same zrobia? Hm, z dobrym warsztatem zapewne tak, wtedy wlasnie mozesz wylaczyc myslenie o tym "jak" w zamian za myslenie tylko i wylacznie o tym "kiedy".

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Nie wiem co na to poradzić. Muszę się otworzyć
    Jak nic czas na jakieś używki, jak to wielu artystów sobie pomagało .
    Skoro modelkom czasem pomaga coś na rozluźnienie to czemu fotografom miałoby nie pomóc

Bywalec Awatar tormentor
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Skoro modelkom czasem pomaga coś na rozluźnienie to czemu fotografom miałoby nie pomóc
    Mi to zawsze pomagalo, polecam
    FF:5Dmk2|T17-35/2.8-4.0|T28-75/2.8|C35/2|C50/1.4|T70-200/2.8|||crop:40D|C18-55 IS||| Metz 58 AF-1|Sunpak 4000AF|wyzwalacze Phottix |Velbon Sherpa 250R|akcesoria...
    Zdjęcia: maxmodels.pl | digart.pl | flickr |
    "I have a very low tolerance level for stupid bullshit" - George Carlin

Uprawnienia umieszczania postów