Zauważyłem, przecież w kotłowni nie ma takiego wąskiego pomieszczenia. Ale postać z tła mogłeś wyciąć![]()
Zauważyłem, przecież w kotłowni nie ma takiego wąskiego pomieszczenia. Ale postać z tła mogłeś wyciąć![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
To dobrze, bo już się wystraszyłem :P Kurde no, jedną już wyciąłem, stwierdziłem że ta mała ciemna plamka nie będzie rozpoznawalna jako postać... BTW : chodzi ci o to z prawej, czy z lewej?![]()
Wrzućcie coś! Nie wierzę, że nikt oprócz nas nie obrobił jeszcze ani jednego!
Micles niech Ci będzie
Podpis, ramka, to że dziewczyna wystaje z ramki dość mocno testowe (nigdy nie robiłem takich rzeczy więc wszelkie uwagi mile widziane)
W fotografii najważniejszy jest pomysł, dobre światło i jeszcze raz pieniądze.
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
Moje zdanie już znasz
Dwójka wypas.
Micles na przedostatnim mocno aberację widać na prawej ręcę, swoją drogą zdjęcia bardzo przyjemne i chętnie wybrałbym się na taki plenerek z Wami. Mam jakby co jedną miejscówkę w zanadrzu - nie przebiłem się przez cały wątek więc nie wiem czy już tam byliście, chodzi o starą bazę rakietową niedaleko Kórnika. Mocno eksploatowana przez miłośników Airsofta i Paintballa.
Madc0w - zielona buzia, Goomis - 1,2 OK, 3,4 nie OK.
O obiektywach wiem prawie wszystko