Hej,
temat może nie do końca fotograficzny, ale w końcu przeglądarka jest potrzebna do zdjęć, nie?
Szukam i wszystko co znalazłem to jednak jakaś ściema, więc pytam - czy jest działający jak w Firefoxie AdBlockPlus?
Hej,
temat może nie do końca fotograficzny, ale w końcu przeglądarka jest potrzebna do zdjęć, nie?
Szukam i wszystko co znalazłem to jednak jakaś ściema, więc pytam - czy jest działający jak w Firefoxie AdBlockPlus?
U siebie mam jedynie AdBlocka (faktycznie nie jest jakos specjalnie rozbudowany, ale pelni swoja funkcje) i Exponator do czytania EXIF'ow (wyswietla dane po najechaniu myszka na zdjecie).
Adblock w Chrome działa od d.. strony, tj. blokuje reklamy już po ich załadowaniu, niestety...
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Nie uzywam FF wiec nie wiemAle Exponator jest o tyle fajny, ze sami mozemy w bardzo prosty sposob wybrac informacje ktore maja byc wyswietlane.
Exponator od biedy może byćChociaż wolałbym prawoklik tak jak w FF, gdzie polecam FxIF.
A co do reklam, udało sie komuś pod Chrome wyłączyć te zmianienia niektórych słów na linki do reklam na forum? Bo pod FF nigdy tego nie widziałem nawet, a tutaj strasznie mnie to irytuje..
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A jeszcze jedna rzecz, bo zapomniałemChrome nie ma zapisywania sesji czy ja coś nie widze?
Ostatnio edytowane przez allxages ; 03-04-2010 o 12:37 Powód: Automerged Doublepost
ExifViewer 1.55 jest w wersji beta i działa u mnie z FF 3.6 bez problemu, od kilku tygodnihttp://araskin.webs.com/exif/exif.html
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
yyyy że nie działa?
to zanim zacznę - napisz tylko jeszcze co rozumiesz przez zapisywanie sesji - zapisywanie ostatnio otwartych kart czy też trzymanie 'zalogowania' na cb i innych stronach po zalogowaniu? Jak to pierwsze - to żadnych dodatków nie potrzeba, jak to drugie - to na szczęście tego nie robi (ale od tego masz opcję przy logowaniu na cb).No to wytłumacz maluczkim jak, bo nie widze. Zainstalowałem nawet Session Manager, ale to jakaś bieda, bo trzeba ręcznie zapisywać..
Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...