dla obiektywow 2.8 i jasniej
dla obiektywow 2.8 i jasniej
Dzięki Ci dobry człowieku.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Jest w instrukcji. Coś cienko szukałeś
Nie wiem jak Ci to opisać (więc najlepiej sprawdź w manualu), ale..
wszystkie na wysokości centralnego. Oczywiście, z racji ze one nie sa rowno ulozone to np. w rzedach bezposrednio pod i nad centralny są po 2 krzyżowe.
Chyba za długo miałem otwartą strone + skorzystanie z 'quick reply' bo tych postów nie było jak pisałem
Swoją drogą, skąd masz to info? Bo w mojej książeczce dołączonej z aparatem nie ma mowy o tych dwóch krzyżowych po bokach centralnego..
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Z opisu też wynika, że jest ich tylko 7...
Ostatnio edytowane przez allxages ; 09-03-2010 o 19:07 Powód: Automerged Doublepost
A na marginesie, punkty nie-krzyżowe w 1D(s) też działają tak beznadziejnie, jak w tanich puchach pokroju 500D, czy lepiej?
5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto
w moim egzemplarzu 1ds mk II zdecydowanie lepiej...
swoja droga mialem 1d mk III teraz robilem sobie testy af 1ds mk II i powiem ze praktycznie nie widze roznicy... no moze minimalny + dla 1d mk III
swoja droga podobno zalezy od konkretnego 1ds mk II jak dziala im af...
pozdrawiam
Pkt 8 regulaminu forum
plutophoto.blogspot.com
A czy ktoś wie czy marek2 łyknie karty SD 32GB?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący