Ostatnio edytowane przez bytaren ; 27-02-2010 o 20:35 Powód: Automerged Doublepost
Traktuj tak jak Cię wychowano...
Gdybym ja robił zdjęcia w miejscu publicznym, w którym byłbym przekonany że wolno mi ROBIĆ zdjęcia (publikacja to osobny temat) i gdyby ktoś potem mnie gonił i domagał się ich pokazania to bym grzecznie i stanowczo odmówił. Jakby był nachalny to domagałbym się podania podstawy prawnej jego roszczenia.
W przypadku dalszego nachalnego zachowania udałbym się w swoją stronę niezależnie od rodzaju i poziomu oporu stawianego przez danego delikwenta.
Z drugiej strony nie zdarzyło mi się nigdy czuć potrzeby robienia zdjęć "serią z biodra".
A teraz formalnie i forumowo do kolegi bytaren - kilka Twoich ostatnich postów, zawierając dość luźnoaroganckie teksty, ociera się o Trollowanie: http://pl.wikipedia.org/wiki/Trollowanie . Wręcz klasyczny tego przykład... byle wywołać dyskusję i podsycać negatywne emocje.
Radziłbym byś powstrzymał się na przyszłość przed kolejnymi tego typu tekstami jak np w tym poście: http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=236
No to ja też formalnie ostatnie moje słowo
To co napisałem nie dotyczy Ogółu lecz myślę marginesu Forumowiczów,każdy zda sobie sprawę czy akurat pasuje taki profil pasuje do Niego
Bardzo ciekawe spostrzeżenie "ociera", reakcja na zaczepkę czasami bywa spontaniczna, a może pewna dawka humoru pozwala na rozładowanie emocji. Co do a nawet, nie mam zamiaru dać się sprowadzić do Twojego poziomu, bo pokonasz mnie doświadczeniem, pas.
Swoją drogą przeanalizuj swój wkład w dyskusje, może lepiej było zamknąć temat o wiele wcześniej.
Chłopak nie poniósł żadnych konsekwencji, szkoda zdrowia i nerwów, może wyciągnie z tej lekcji jakiś pożytek
A Was to mam nadzieje, skłoni do analizy podobnych przypadków
Głównie rozpatrujecie ostatnią fazę, to że ktoś Wam odstępuje odbieracie jako zwycięstwo , zachętę do następnych wyzwań.
A może ktoś uznał za niegroźnego d****a i olał sprawę, generalnie boją się o Wasz sprzęt,zdrowie
A osobisty stosunek do podglądactwa? Jak kogoś to kręci to niech się leczy
Popatrzcie teraz na Siebie obiektywnie (dotyczy marginesu), uważnie przeczytajcie definicje "trolla"i porównajcie z zachowaniem na ulicy, gdziekolwiek w miejscu publicznym, trzaskanie fotek przypadkowym przechodniom, strzelanie z biodra. No bo mi nikt nie zabroni!
Zatrybicie jakieś analogie ?
Tu właśnie widzę patologie a Wy nie , bo dlaczego ?
Ciekawe co Wam z tych fotek?, skoro nie może ich oglądać nikt poza focącym, a umiecie je bezpiecznie przechowywać? Gzie tu sens, logika?
Trybicie ?
Jeśli nie, to wybierzcie się na mecz (ale taki gdzie kibiców eskortuje Policja), albo na zabawę na przedmieściach i do dzieła, jakby co mówcie że Was Prawo chroni.To dopiero będzie materiał, ale będzie szacu
Ciekawe co Wam z tych fotek?, skoro nie może ich oglądać nikt poza focącym, a umiecie je bezpiecznie przechowywać? Gzie tu sens, logika?
Reasumując
Widze patologie a Wy nie ,... bo dlaczego ?
Pozdrowienia dla całej Reszty
The End