Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3317

Wątek: Nowości od Nikona? (matryca, puszki itd)

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Chyba śnisz .
    Nie, czasami prowokuję by sprawdzić co po niektórych. Jest śmiesznie

Cytat Zamieszczone przez jotes25 Zobacz posta
    To na razie czysta spekulacja. Jeśli stanie się faktem, to będziemy mieć pewnie zaraz analogiczne rozwiązanie od Canona?
    To jest fakt.

Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    ja mysle ze Nikon i Canon wstrzymuja sie z wejsciem w Evil badajac rynek bo jestem pewny ze ktoras firma wyposci Evila FF
    Ten aparat już jest i nazywa się Leica M9. Serio, nie mam żadnych wątpliwości, że tą firmą będzie Sony.

Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    jak ktos chce sprzet do kieszeni ta sa kompakty
    LX3 czy S90, reszta to imho dno. Jest jeszcze nowy Samsung 24-70 f/1.8-f/2.4 - ciekawe jakie ma opcje odnośnie NR/NR long i ostrości w jotpegu.
    Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 26-02-2010 o 22:25

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    LX3 czy S90, reszta to imho dno. Jest jeszcze nowy Samsung 24-70 f/1.8-f/2.4 - ciekawe jakie ma opcje odnośnie NR/NR long i ostrości w jotpegu.
    Zalezy do czego.
    Cala idea kompaktowosci m4/3 i podobnych bierze w leb gdy kupujemy zoomy. Jedynie olek troche sie postaral i w zoomach dodal opcje skladania, ale taki gh1 z 14-45 nie jest dla mnie istotnie mniejszy od 550d z 18-55.

Zakochalbym sie w m4/3 gdyby byly dostepne jasne, rozsadne cenowo, stalki. Narazie mamy jedna, panas 20/1.7. Olympus po swoich szklach pokazuje gdzie widzi swoj target, ich 17/2.8 jest szmelcem.

Jak ktos zrobi evila FF w cenie ponizej 2000$ to sie skusze, szkla kupie voightlandera.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów