Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3447

Wątek: [micles] Jeszcze raz ja.

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iktorn92 Zobacz posta
    Zgadzam się z Miclesem w pełni. Z tej dyskusji wyciągam jeden wniosek, trzeba fotografowac kwiatki, krzaczki, widoczki, zeby było dobrze, ktoś pokaże ludzką krzywdę i juz z 41 stron robi sie 46...

Pieprzycie, Kolego jak, nie przymierzając, Gomułka na wiecu, ale rozumiem... możesz nie znać i nie kojarzyć. Rzecz w tym, że ja tu nie za bardzo widzę "ludzką krzywdę"... jest za to 6 takich samych zdjęć, bez kontekstu, bez zbliżeń, z nic nie mówiącym otoczeniem...jak na reportarz to zdecydowanie za mało. Z tego co pisał Michał, kobieta nie protestowała, pozwoliła mu usiąść naprzeciw wiec gdzie portret, gdzie dłoń czy jakiś inny szczegół...potem odszedł i robił zdjęcia z dalsza wiec gdzie otoczenie, kontekst? Nima, Panie, nima. Nie ma opowieści.

Sorry, Michale, nic nie opowiedziałeś, pokazałeś kobietę, o której nic nie wiemy i jeśli te zdjęcia poruszają to tylko w sensie tym czy miałeś prawo je tak pokazać... to tak jakbyś z opasłego tomiska wyrwał pare kartek, odwrócił sie i poszedł.

w sumie szkoda, ze usunąłeś zdjecia bo teraz to całe pisanie to jest o dupie Maryny.

Uzależniony Awatar iktorn92
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adso Zobacz posta
    Pieprzycie, Kolego jak, nie przymierzając, Gomułka na wiecu, ale rozumiem... możesz nie znać i nie kojarzyć.
    Jeszcze jest historia w szkole

Tu w sumie wcale nie chodzi o zdjecia, o to jakie są czy dobre złe ostre ciemne jasne itp pierdoły, chodzi o to co one pokazują a pokazują człowieka który prosi o pieniądze (co dalej sie z nimi dzieje to chyba nie miejsce na te dyskusje). I naraz jest oburzenie jak mozna robic komuś takiemu zdjecie itd. Adso o to mi chodzi o nic innego, jeżeli się mylę to moja wina i biję się w pierś że jej nie zauważam... ale odbieram to tak a nie inaczej, może życie przyzwyczaiło mnie do takich widoków? To tyle ode mnie. Pzdr!

Uprawnienia umieszczania postów