Ja mam jedno takie ładne Xsardasa w czapeczce z woalką (jak coś źle nazwałem to wybaczcie), ale muszę je najpierw zgrać na kompa![]()
Ja mam jedno takie ładne Xsardasa w czapeczce z woalką (jak coś źle nazwałem to wybaczcie), ale muszę je najpierw zgrać na kompa![]()
50D, 1000D, 3000N, PS a530, EF-S 17-85mm IS USM, EF-S 18-55mm, EF 28-80mm, EF 75-300mm, Nissin Di622
Gratuluje i mam pytanie... co na to canon polska, zwlaszcza w swietle ignorowania Polski jako kraju lezacego w europie i pomijanego przy wszelkiego rodzaju programach typu CPS.
Rozumiem ze CFK to bardziej stowarzyszenie pasjonatow ale rowniez (w cywilizowanym swiecie) jakas forma/grupa nacisku i komunikacji z firma pod ktorej bylo nie bylo szyldem wystepuje. Poza "towarzysko-kolezensko-fotograficzna" strona, konkretne i wymierne korzysci dla czlonkow to istotny mysle aspekt funkcjonowania takiego stowarzyszenia.
Pozdr
Konrad
Ostatnio edytowane przez Conik ; 28-01-2010 o 10:49
Jak to stwierdził Mellan:
Na razie nie zamierzamy pobierać profitów z Canon Polska, dlatego mamy alternatywną nazwę na klub.Canon to nasza wspólność sprzętowa, ale nie połączyło nas uwielbienie dla producenta tylko pasja fotografowania.
Canon EOS 450D/Canon EOS 1000F + Sigma 70-300/4-5.6 APO DG, Sigma 28-200/3.8-5.6, Sigma 18-200/3.5-6.3 DC OS
Graj!
Ja chętnie zobaczę ta fotkęMoże na awatara wstawię
hehehehe
Marketing CP nie leży w zakresie naszych zainteresowań.
A sam koncern chyba nie przejmuje się nieformalnymi grupami internautów ani inicjatywami użytkowników ich sprzętu (i nie tylko ich).
Canon jest obecny w naszej nazwie jako wspólnota sprzętowa, lecz zauważ, że nie używamy logotypu firmy, jej czcionek, koloru i stanowi nieeksponowaną składową nazwy jedynie.
Kwestia nazwy była dyskutowana (były alternatywy) i ost. jej forma zyskała poparcie większości.
Jak najbardziej.
Strona oficjalna klubu jest w przygotowaniu.
Póki co kwestie organizacyjne uzgadniamy na forum Klubu (kliknij w mojej stopce).
C-F-K - forever
Gratulacje, dla nas wszystkich, a szczególnie dla Mellana i reszty "działaczy"![]()
Pozdrawiam Rysiek
a podziękował w imieniu reszty "działaczy" ....;P
Rysiek, mogłeś przyjechać na "Walne Zebranie" to bys nie musiał gratulować![]()
Canon EOS 450D/Canon EOS 1000F + Sigma 70-300/4-5.6 APO DG, Sigma 28-200/3.8-5.6, Sigma 18-200/3.5-6.3 DC OS
Graj!
No to wkraczamy w drugi tydzień działalności, bogatsi o 168 godzin doświadczeń![]()
EOS 5, 500N, 400D, 50D