Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1137

Wątek: Jaki komputer?

Mieszany widok

Bywalec Awatar maczkus
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Mac będzie stabilniejszy i wygodniejszy w pracy, choć na początku przez kilka tygodni/miesięcy będziesz go przeklinał, bo jest to zupełnie inny komputer i system niż pracowałeś do tej pory. Ja jako 14-letni użytkownik PCta (Windowsa i Linuxa) miałem spore problemy na początku z oswojeniem się z nową maszyną. Mam iMaca 24" niecały rok i nie zamieniłbym go na żaden inny komputer. Ma oczywiście swoje wady, np. prawie zerowe możliwości rozbudowy i wymiany podzespołów, ale do pracy (obróbka rawów, filmów HD, projektowanie WWW, multimedia, itp.) nadaje się idealnie.

Bywalec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maczkus Zobacz posta
    ... Mam iMaca 24" niecały rok i nie zamieniłbym go na żaden inny komputer. Ma oczywiście swoje wady, np. prawie zerowe możliwości rozbudowy i wymiany podzespołów, ale do pracy (obróbka rawów, filmów HD, projektowanie WWW, multimedia, itp.) nadaje się idealnie.
    Też od kilku miesięcy siedzę na iMac 24" i tak jak napisał powyżej kolega - jest świetnie.
    No, prawie świetnie - jego monitor świeci nie do wytrzymania.
    Po kilku godzinach pracy, bez zapasu kropli do oczu się nie obejdzie (chyba, że kalibracja coś tutaj pomoże?) ...

Uprawnienia umieszczania postów