Pokaż wyniki od 1 do 10 z 116

Wątek: Canon 1000D czy 450D

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mateuszkaratysz Zobacz posta
    Nic dziwnego patrząc na podpis to dla Ciebie 1000D będzie na głowę biła 5D. ]
    Raczej nie będę kontynuował tego tematu.
    Łopatologicznie powiem tylko że gdyby 1000D nie różnił się niczym od 450 to nie kosztowałby połowę mniej i tyle w temacie wiem co pisze zjadłem zęby na 400/450D a o tysiaku D swoje wiem.
    Hmm.
    !000d bije na głowę 5D. Takie stwierdzenie świadczy o tym, że nie czytasz tego co ja piszę, a odnosisz się nie wiem do czego. Gdzie takie coś wyczytałeś?

Pokaż gdzie znalazłeś takie ceny, że 1000d kosztuje połowę tego co 450d? Zazwyczaj jest to różnica ok. 350-400 zł.

Poza tym stwierdzenie, że "coś bije na głowę coś" jest troszkę pozamerytoryczne. Nie powiesz czym tak straszliwie 400d bije na głowę 1000d? Tylko proszę nie odpowiadaj emocjonalnymi stwierdzeniami typu "wg ciebie 1000d bije na głowę 5d". Tylko coś na temat. Chętnie poznam Twoje zdanie.

Cytat Zamieszczone przez Merauder Zobacz posta
    PSL zdaje sie miec najnizszy model w stajni Canona, ale w cale nie che przyjac do wiadomosci i swojej swiadomosci dlaczego on wlasnie jest najtanszy.
    Dlaczego? Wiem doskonale czym 1000d różni się od 450d/400d/500d. Długo zastanawiałem się, gdy zmieniałem system na canona, przed zakupem jednej z tych puszek. Jak czytałeś wątek to wiesz, że tego nie kwestionuję. Stwierdzam tylko, że różnice pomiędzy 1000d i 400/450d dla amatora mogą być spokojnie pomijalne. Ważniejsze są obiektywy. Zdjęcia wyjadą z każdej z tych puszek podobne ;-)
    A do tego przy obecnej cenie 500d nie widzę sensu kupowania 450d (różnica rzędu 350 zł). Jak już dopłacać , jeżeli 1000d komuś nie pasuje, to dopłacić jeszcze 350 zł i kupić coś co się już wiele więcej różni od 1000d niż 450d. Po prostu takie jest moje zdanie. Nie rozumiem dlaczego wzbudza ono takie poruszenie. I tutaj, jeżeli Merauder pozwolisz ;-), poruszenie u właścicieli 450d ;-)
    Ostatnio edytowane przez psl ; 29-12-2009 o 11:05

Uprawnienia umieszczania postów