Pokaż wyniki od 1 do 10 z 116

Wątek: Canon 1000D czy 450D

Mieszany widok

Domyślnie

masz 2x 5d więc nie powinieneś się wypowiadać niech walczą dalej fajnie się czyta szczególnie patrząc na podpisy
    A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szuler Zobacz posta
    masz 2x 5d więc nie powinieneś się wypowiadać niech walczą dalej fajnie się czyta szczególnie patrząc na podpisy
    no tak.. sorry.. zapomniałem się.. ale spoko, zaraz i tak mi się dostanie..
    ale jest jeden argument PRZECIW obu tym puszkom - dla mnie dyskwalifikuje je karta SD - bo mam same CFy i 400D jest super bo też ma gniazdo CF

uff.. wybroniłem się
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Domyślnie

Ta dyskusja dowodzi slogan "Byt okresla swiadomosc" . Powinna byc o tym gdzie kto pracuje i skad bierze pieniazki, jak sobie dorobic (albo ukrasc), jak zaoszczedzic itp. bo przeciez o to w koncu tu chodzi, a nie o jakies dzielenie wlosa na piecioro w puszkach ktore fotograficznie sa prawie identyczne.

Tyle piany o kilkaset PLN?

Ja np. chetnie bym doplacil do 500D pareset _$_ za luksusy, (np. skora, tylko dobra) zamiast gumy, ladniejszy plastyk, lepsze filmy, szybszy live view (i na pelnym otworze szkla, a nie 2.8xx); a jeszcze gdyby skurczyli i odchudzili go troche ale zrobili ksztalt uchwytu bardziej okragly jak Nikon (albo w ogole skasowali ten cienki cherlawy uchwyt, zreszta podobny ksztaltem we wszystkich Canonach) dalbym tyle na ile 7D dzisiaj sie ceni. No i jeszcze "ulepszony" AF --- zawsze bezcenny.
    Ostatnio edytowane przez pan.kolega ; 29-12-2009 o 01:38

Uprawnienia umieszczania postów