Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35

Wątek: Jeżeli nie G11 to co... ??

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez christof Zobacz posta
    paweleverest może pożycz od kogoś G11 (na razie będzie ciężko) / LX3 jak się da i wypróbuj, żeby potem nie być zawiedzionym.
    Przyznam, że śledzę ten wątek w takim właśnie celu: żeby dowiedzieć się, że ktoś kupił/pożyczył i przeczytać później jego wrażenia z użytkowania G11
    Mi osobiście przeszkadza odchylany ekranik. Chciałbym móc bezstresowo wrzucać/wyjmować aparat do/z plecaka/torby/kieszeni i dlatego interesuje mnie, na ile solidna jest jego blokada.
    EOS - conditio sine Kwanon...

Bywalec Awatar christof
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Mi osobiście przeszkadza odchylany ekranik. Chciałbym móc bezstresowo wrzucać/wyjmować aparat do/z plecaka/torby/kieszeni i dlatego interesuje mnie, na ile solidna jest jego blokada.
    Chyba akurat jesteś w mniejszości, bo nad tym było dużo zachwytów i powiem Ci, że tego mi w G7 brakuje, szczególnie przy mocniejszym słońcu, gdzie trzeba cuda robić żeby patrzeć po odpowiednim kątem. Co do wytrzymałości to nie powinno być źle, robiłem tak jak mówisz z S3 i nic się nie działo.

Uzależniony Awatar Biperek
    Miasto
    Augustów

Domyślnie

...
    Miałem kiedyś G5 i tamto rozwiązanie było po prostu super. Możliwość dowolnego ustawienia ekranu załatwiała sprawę odbić i kadrowania przy nietypowych perspektywach. Ponadto możliwość obrócenia i zamknięcia ekranu w stronę obudowy dodatkowo go zabezpiecza. Jak dla mnie same zalety. Możliwość urwania? Teoretycznie (moim zdaniem) możliwe, ale trzeba się raczej postarać, albo mieć wyjątkowego pecha.
    Ostatnio edytowane przez Biperek ; 01-10-2009 o 15:07
    Pozdrawiam
    Marek/Biperek

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Biperek Zobacz posta
    Miałem kiedyś G5 i tamto rozwiązanie było po prostu super.
    Dzięki za opinię. Jest w tym co piszesz nadzieja dla mnie, że... w którymś G1x znów nie będzie "swivela"
    EOS - conditio sine Kwanon...

Uzależniony Awatar ARN
    Miasto
    wieś pod Warszawą

Domyślnie

Dzięki za opinię. Jest w tym co piszesz nadzieja dla mnie, że... w którymś G1x znów nie będzie "swivela"
    to weź G10 - chyba trochę stanieje

Uprawnienia umieszczania postów