EF 17-40 f/4 L USM - gdzie we Wrocławiu

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • woytaski
    Dopiero zaczyna
    • 2009
    • 48

EF 17-40 f/4 L USM - gdzie we Wrocławiu

witam,

Po lekturze kilkudziesięciu postów, przymierzam się do zakupu tego szkła do mojego EOS'a 50D.
    Pewnie najszybciej i najmniej kłopotliwie byłoby go zakupić online, ale wielu użytkowników tego szkła (i nie tylko) radzi mi aby nie kupować w ciemno i przetestować to szkiełko podpinając do swojego body.
    Gdzie we Wrocławiu lub okolicy mógłbym to zrobić? Doradźcie proszę.
    5DII | 17-40/4L | 24-70/2.8L | 70-200/4L IS | 430 EX
  • darecky
    Początki nałogu
    • 2008
    • 256

na szybko to sprawdź w Fotomasterze na Odrzańskiej, może w No1 w Galerii Arkady Wrocławskie lub kij wie i popytaj w Foto-akcess/Foto-raj (ale tam chyba nie przymierzysz) - adres pewnie w necie bo się ciągle przeprowadzają.
    pozdr.

Komentarz

• spy.hu
      • 2008
      • 11

na Odrzańskiej spokojnie pomacasz i przetestujesz, a Arkadach ostatnio nie widziałem tego słoika.
      Ja swój kupowałem wysyłkowo w foto-plusie, wysłali słoik na chybił trafił i ostry od pełnej dziury, więc myślę że twoje obawy są nieuzasadnione. Zadzwoń może też do Towersa, ostatnio kupowałem u niego tele i przyslał mi naprawdę sprawdzone, ostre jak brzytwa szkło..
      C450D + 28-135 IS USM + 17-40 + 70-200 F4 IS + 28 1.8USM + 85 1.8 USM + 50 1.8 + 430EXII

Komentarz

Pracuję...