Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2843

Wątek: 7d - już oficjalnie!

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elfi Zobacz posta
    Żeby tylko AF był tak dobry jak w D300 i... biorę
    AF w tym aparacie jest IMHO taki, że jak ktoś nie ma pieniędzy/wystarczającego ciśnienia/potrzeby zmian (resztę powodów każdy wymyśli sam 8)) to lepiej go nie brać do ręki .
    Oczywiście pomijam etatowe marudy, bo tu na pewno się okaże że wszystko jest nie tak .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Coś już napisał Awatar elfi
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    AF w tym aparacie jest IMHO taki, że jak ktoś nie ma pieniędzy/wystarczającego ciśnienia/potrzeby zmian (resztę powodów każdy wymyśli sam 8)) to lepiej go nie brać do ręki .
    Oczywiście pomijam etatowe marudy, bo tu na pewno się okaże że wszystko jest nie tak .
    Pieniądze mam, wystarczające ciśnienie też, wybieram właśnie system.... czyli spełniam wszystkie warunki :-D... Więc ... wezmę Go do ręki...

Bywalec Awatar wlodal
    Miasto
    Polska Skierniewice

Domyślnie

Kolekcjoner ?!

Może opisz działanie tego AF . Co Ci w nim nie pasi ?. Porównaj z 50D i 5D mkII oraz 5D .
    Mało umiejętności - dużo zacięcia .

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wlodal Zobacz posta
    Może opisz działanie tego AF . Co Ci w nim nie pasi ?. Porównaj z 50D i 5D mkII oraz 5D .
    http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=635
    http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=642

the silence is deafening

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elfi Zobacz posta
    Więc ... wezmę Go do ręki...
    A 'propos brania do ręki (bez metafor proszę 8)). Jedna z osób która go oglądała stwierdziła, że ten aparat jest "taki bardzo nikonowy". Cokolwiek to może oznaczać - oznacza dla mnie jedno - jest to pewna zmiana filozofii u Canona - dość ewolucyjna ale odczuwalna. I niektórym może się to nie spodobać. Ciekawy jestem bardzo odbioru tego sprzętu przez osoby, które dobrze znają Nikony i potrafią być obiektywni.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów