Jeszcze jedno zdjecie
sztajmes
Jeszcze jedno zdjecie
sztajmes
Dla mnie przedostatnie.
Tryton
--------------------------------------------------------------
5DmkIII, 40D, 17-40L f4, 24-105L f4 IS, 50 f1.8 II, 85 f1.8, 100 f2.8L IS macro, 100-400L f4.5-5.6 IS
Uwazasz ze powinienem wrzucic tylko jeszcze jedno zdjecie i koniec na tym ?
Nie meczyc wiecej ogladajacych ?? haahh
sztajmes
Do wszystkich malkontentów - zazdrośników, a jakie są wasze wakacje - w Międzyzdrojach, Mielnie, Killlobrzegu ??? He>??
KIEV 60 NIKON N80 CANON 40D i szkieł kilka dobrych do zdjęć wilka...
No Art Just FUN ! http://www.delaa.pl
Ostatnio edytowane przez sztajmes ; 26-07-2009 o 22:29 Powód: Automerged Doublepost
3 i 4 mi się podobają - udało Ci się pokazać statek w interesującej perspektywie i skontrastować jego ogrom z małością wszystkich innych elementów kadru. 4 jest ciekawe głównie ze względu na pokazanie bliskości statku i brzegu, co każdego żeglarza czy marynarza może przyprawić o senny koszmar. Wrażenie potęguje dramatyczne niebo.
PS: Ja bym na tych więcej dała zdecydowanie mniej , zwłaszcza niebieski bym ściągnęła, tak - żeby w to miejsce weszło trochę szarości. Ciepłe barwy bym zostawiła jak są..
Ostatnio edytowane przez ewa_olsztyn ; 29-07-2009 o 09:20
Ja bym nie mówił, że na wyspie nic nie ma... Ja tam widzę dużo chmur, a zachody i wschody słońca na 100% były. W tle jakieś wysepki, to wg. mnie byłby całkiem ciekawy temat![]()
To prawda, przepiekne chmury i woda.Az sie prosilo zeby robic zdjecia.
Rownomiernosc naswietlenia nieprawdopodobna !!
Te wszystki chmury robione bez zadnego filtra .
Niestety wschody i zachody nie wchodzily w gre poniewaz bylo duze zamglenie.
Nie wiem czy akurat taka pora roku czy co, zasmucilo to mnie bardzo bo na te wlasnie wschody i zachody sie nastawilem
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Smiesznie jest bo to niebo tam takie wlasnie blekitno-niebieskie ze az uwierzyc nie mozna. Tak dziwnie wyglada jakby nie istanialy kolory szare, bure, nieatrakcyjne
sztajmes
Ostatnio edytowane przez sztajmes ; 30-07-2009 o 01:40 Powód: Automerged Doublepost