Pokaż wyniki od 1 do 10 z 197

Wątek: Sprzedawca z Allegro "Gandini " proszę o opinie

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Dopuszczam możliwość że to ja strzeliłem fałszywym oskarżeniem, bo zaraz po przeczytaniu tego tematu, około tydzień temu, oglądałem na allegro konta kilku sprzedawców, w tym Gandiniego, a także niejaki SKLEP CYFROMAN, który ma 155 negatywów i mogłem zamienić delikwentów.
    Biorąc pod uwagę Wasze zdziwienie (znikające negatywy?? To niemożliwe!!) wydaje mi się że właśnie tak było.
    Przepraszam Gandini.

Coś już napisał

Domyślnie

po prostu masakra jak to czytam!
    ja osobiście nigdy nic nie brałem od Gandini, ale moi znajomi tak - i byli zadowoleni!
    Wiadomo, jak to od TIPA - była gwarancja z pudełka oraz dowód zakupu z niemieckiego sklepu. osobom prywtanym faktura nie była potrzebna do niczego, jej brak rekompensowała bardzo atrakcyjna cena.
    Niestety, po prostu chamskie wypowiedzi pana gandini spowodowały, ze osobiście nigdy nie kupię u niego niczego oraz każdemu będę odradzał zakupu u niego.
    Tak a propo osotatnimi czasy jakieś zdziczenie obyczajów nastało, bardzo popsuł się mój sprawdzony sklep fotoaparaciki.pl z Pabianic...niestety

Początki nałogu
    Miasto
    Zamieć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ciekawski Zobacz posta
    Dopuszczam możliwość że to ja strzeliłem fałszywym oskarżeniem, bo zaraz po przeczytaniu tego tematu, około tydzień temu, oglądałem na allegro konta kilku sprzedawców, w tym Gandiniego, a także niejaki SKLEP CYFROMAN, który ma 155 negatywów i mogłem zamienić delikwentów.
    ...
    Przepraszam Gandini.
    Piszesz o delikwentach a przepraszasz Gadniniego. Zanim coś napiszesz po przeczytaniu jakiegoś postu, wyjdź na balkon, ochłoń i przemyśl.

Paczka: Kiedyś szukając opinii o sprzęcie trafiałem najczęściej na ciała opiniotwórcze nie mające do czynienia z omawianym tematem, mam nadzieje że przyszli czytelnicy szybko wyłowią Cię jako "ciało opiniotwórcze" miernej jakości.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez donald7000 Zobacz posta
    Piszesz o delikwentach a przepraszasz Gadniniego.
    Wystarczy że ktoś napisze tekst na poziomie powyżej podstawówki i już nic nie rozumiesz.
    Poproś jakiegoś licealistę o przetłumaczenie mojego posta.

Jeśli chodzi o Gandiniego to nie zniechęcałbym się tak od razu.
    Nie zabieramy go przecież do wytwornego na przyjęcie, tylko kupujemy od doświadczonego i taniego sprzedawcy.
    Wydaje mi się, że można się z nim dogadać, wystarczy przed zapytać o dostępność towaru i o dowód zakupu.
    przynajmniej nie narzuca sobie horrendalnej marży i takimi sposobami, żeby było jak najtaniej, nie tylko dla niego, ale też dla jego klientów.
    Ostatnio edytowane przez Ciekawski ; 03-08-2009 o 09:36

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ciekawski Zobacz posta
    [...]

Jeśli chodzi o Gandiniego to nie zniechęcałbym się tak od razu.
    Nie zabieramy go przecież do wytwornego na przyjęcie, tylko kupujemy od doświadczonego i taniego sprzedawcy.
    Wydaje mi się, że można się z nim dogadać, wystarczy przed zapytać o dostępność towaru i o dowód zakupu.
    przynajmniej nie narzuca sobie horrendalnej marży i takimi sposobami, żeby było jak najtaniej, nie tylko dla niego, ale też dla jego klientów.
    Ja wole robic interesy w milej atmosferze na poziomie, niz z gosciem o lotach pipipipipiip (wlasnie przed chwila dostalem ostrzezenie za nieparlamentarne slowo na "d")

A co do marzy, to taaa, pewnie jeszcze pracuje dla Caritas Polska. Jakie ma marze nigdy nie zdradzi to oczywiste, ale zapewniam Cie nie robi tego charytatywnie. Co do marz, to gra w otwarte karty masz cene, nie podoba sie, nie kupuj.
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Uprawnienia umieszczania postów