Na 3 ewidentnie widać HDR. I szczerze mówiąc, najmniej mi się podoba, podejrzewam, że przedobrzyłeś przez obróbkę. Pierwsze dwa bardzo przyjemne. Dołączę się do pytania o akcję z pierwszego.
Na 3 ewidentnie widać HDR. I szczerze mówiąc, najmniej mi się podoba, podejrzewam, że przedobrzyłeś przez obróbkę. Pierwsze dwa bardzo przyjemne. Dołączę się do pytania o akcję z pierwszego.
Jarek
4 trochę zbyt mało kontrastowe jak dla mnie, 5 bardzo fajna ale perspektywa z 4 bardziej mi podchodzi.
.
Bardzo ładne fotki!, a teraz w detalach:
#1 rzeczywiście bajka, choć lekko duszna przez ten soft-focus, za którym nie tęsknię, ale klimat jest!
#2 kolorystycznie jeszcze lepsza, jednak zamknięcie drugiego planu motywem z pierwszego nie-bardzo (aż trzeba się wychylać ponad, żeby coś tam dojrzeć)
#3 nie przeczę - magiczne!, ale też nieco "księżycowe" (piasek na brzegu, stalowy odcień wody)
#4 miękkie i przyjemne, woda aż "wciąga"
#5 też piękna panorama, lubię mgłę nad jeziorem, gdyż fajnie zmiękcza odbicia w tafli wody.
6.
6. Fabio - czujesz klimat miejsca i wiernie go oddajesz. Czekam na jeszcze.
7.
pozdrawiam i prosze o wyrazenie opini
Fajny HDR. Poproszę jeszcze..
co? jaki hdr? 7 to dlugi czas naswietlenia z szybko spawalnicza okolo 150 sekund pozdrawiam
#6 - sennie i pięknie!
#7 - szybka spawalnicza?... no takich środków jeszcze nie stosowałem - jaki współczynnik NDx to może osiągać i jak wpływa na odwzorowanie barwy? A foto ciekawe. Gratulacje.