Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3771

Wątek: Monitory - porady, problemy itd.

Mieszany widok

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bandit Zobacz posta
    w takim razie nie rozumiem wypowiedzi przedmówcy, że to oznaka że jest to stary rupieć skoro kolega pisze że u nich to normalne zjawisko .

chyba jednak pojadę go zobaczyć

pozdrawiam
    Wiedzą o tym starzy wyjadacze, którzy swoje przed bańką przesiedzieli i już wtedy mieli wyczulone oko. Śmiertelnicy nie zwracają zwykle uwagi na takie niuanse

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czornyj Zobacz posta
    Wiedzą o tym starzy wyjadacze, którzy swoje przed bańką przesiedzieli i już wtedy mieli wyczulone oko. Śmiertelnicy nie zwracają zwykle uwagi na takie niuanse
    Przy 1130 akurat przesiedziałem ładnych kilka lat (tyle że nie przy obróbce zdjęć) - to że się musi nagrzać to normalne, ale mnie taka wypowiedź sprzedawcy śmierdzi...
    Naprawdę z czystym sumieniem polecisz jakikolwiek 1130 na rynku ? Jak pisałem, u mnie w firmie było ich pół korytarza do wzięcia za darmo... Chętnych nie było...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    Przy 1130 akurat przesiedziałem kilka lat (tyle że nie przy obróbce zdjęć) - to że się musi nagrzać to normalne, ale mnie taka wypowiedź sprzedawcy śmierdzi...
    Naprawdę z czystym sumieniem polecisz jakikolwiek 1130 na rynku ? Jak pisałem, u mnie w firmie było ich pół korytarza do wzięcia za darmo... Chętnych nie było...
    Nie polęcę żadnego CRT, bo to oczywiście w większości przypadków złomy, ale fakt-faktem stabilizują się one z godzinę. Sam ten fakt nie stanowi o tym, że monitor jest popsuty, co oczywiście nie znaczy, że jest dobry.

Uprawnienia umieszczania postów