Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Opuszczone -Wrocław-szukam

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar allgsm
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kronos Zobacz posta
    Po to jest zakładka kontakt aby ją używać. strony, specjalnie nie podają "namiarów" na miejsca opuszczone. Nie każdy chce je tylko fotografować..
    Hmm, ciekawe bo wyraznie jest napisane, zeby nie pisac do autorow bo nie podadza namiarow. Pisalem kidys bo interesowal mnie jeden palacyk pod Wroclawiem, brak odzewu.
    http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allgsm.pl Zobacz posta
    Hmm, ciekawe bo wyraznie jest napisane, zeby nie pisac do autorow bo nie podadza namiarow. Pisalem kidys bo interesowal mnie jeden palacyk pod Wroclawiem, brak odzewu.
    Ja nie miałem z tym problemu. Adresy miejsc można również znaleźć w inny sposób, pod warunkiem że zależy nam na tym i mamy odrobinę chęci, pomysłów..

Cytat Zamieszczone przez mieszko_1vp Zobacz posta
    no pewnie-złomiarze tylko szukają w necie takich łakomych -i pędzą tam ze swoimi ...a własniciele stronki proszą o wysłanie imiennej na zakup aparatu-żeby zweryfikować fotografików...dziwne :/
    Złomiarze trafiają tam bez pomocy internetu, większym problemem są amatorzy paintballu i osoby które umyślnie dewastują to co zostało bez głębszych celów. Jednak przede wszystkim, należy liczyć się z tym że obiekty często grożą zawaleniem i przebywanie wewnątrz jest niebezpieczne oraz uskuteczniane tylko na własną odpowiedzialność.

Uprawnienia umieszczania postów