Pokaż wyniki od 111 do 120 z 146

Wątek: [Gracjan Roztocki] Autorska Galeria Fotografa Amatora ;)

Widok wątkowy

Domyślnie

A czymże on się różni od innych typów zaludniających TV oraz strony WWW na całym świecie? Gwiazdy znane z tego że są znane... Dokładnie ten sam poziom! Do tego jest oryginalny - ma swój styl. Pokażcie mi jeszcze kogoś, kto z taką - nomen omen - gracją nosi szorty i ! Że o stringach nie wspomnę... Czy bylibyście w stanie napisać GŁUPSZĄ piosenkę niż te jego? Watpie. Z tym się trzeba urodzić. A że jest to megabełkot i autor jest - jakby to rzec - inteligentny inaczej? No i OK - materiał na polityka! Zwróćcie uwagę że Gracjan to bohater ludowy cyberery - sam się wypromował... Innym beztalenciom koszty promocji pochłaniają miliony a tu proszę: self made man! Ja tam, gdybym miał stację TV, to już bym miał Gracjana na liście płac, do prowadzenia jakiegoś talk-show o tematyce (do wyboru) muzycznej, popkulturowej czy dla homoseksualistów. Oglądalność (ten Złoty Cielec medialnych bossów) byłaby w okolicach stratosfery, bo każdy ( czy przyjaciel, czy wróg) miałby za punkt honoru oglądać co też ten Gracjan dziś powiedział i jak jest ubrany. Po miesiącu gościu byłby już supergwiazdą i stanowił temat rodzinnych kłótni i rozmów w pracy. Koło kogoś tak kontrowersyjnego nie da się przejść po prostu obojętnie. Gracjan to potencjalna medialna bomba atomowa. Ciekawe kto pierwszy to dostrzeże. A że poziom poniżej dna i wszystko to nic nie warte? Kogo to obchodzi??? Taka jest cywilizacja. Żyjemy w epoce Polsatu i tabloidów... Pamiętam, gdy Polszmat zaczął nadawać - nie wierzyłem że ktoś może poświęcać swój czas na oglądanie tego czegoś. A dzisiaj... Czy to media dostosowały się do ludzi czy ludzie do mediów, jak uważacie?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Dla kontrastu - człowiek PRAWDZIWIE utalentowany... słyszeliście o nim kiedyś?
    Nie mylić z BRIANEM Adamsem...
    http://www.youtube.com/watch?v=99sjZ...eature=related
    Ostatnio edytowane przez il Dottore ; 10-07-2009 o 22:17 Powód: Automerged Doublepost
    Fotografuję bez pośpiechu... Mój sprzęt: 1/ Dobre i wygodne buty. 2/ Zestaw "Małpa z Brzytwą" czyli ΣSIGMALux 50mm f/1.4 EX DG HSM z przypiętym 5DMkII, zoom nożny, flash... jaki flash???
    3/ Czasem także ΣSIGMA 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM i Carl Zeiss Planar T* 1.4/85 ZE

Uprawnienia umieszczania postów