A czymże on się różni od innych typów zaludniających TV oraz strony WWW na całym świecie? Gwiazdy znane z tego że są znane... Dokładnie ten sam poziom!Do tego jest oryginalny - ma swój styl. Pokażcie mi jeszcze kogoś, kto z taką - nomen omen - gracją
nosi szorty i ! Że o stringach nie wspomnę...
Czy bylibyście w stanie napisać GŁUPSZĄ piosenkę niż te jego? Watpie. Z tym się trzeba urodzić. A że jest to megabełkot i autor jest - jakby to rzec - inteligentny inaczej? No i OK - materiał na polityka!
Zwróćcie uwagę że Gracjan to bohater ludowy cyberery - sam się wypromował... Innym beztalenciom koszty promocji pochłaniają miliony a tu proszę: self made man! Ja tam, gdybym miał stację TV, to już bym miał Gracjana na liście płac, do prowadzenia jakiegoś talk-show o tematyce (do wyboru) muzycznej, popkulturowej czy dla homoseksualistów. Oglądalność (ten Złoty Cielec medialnych bossów) byłaby w okolicach stratosfery, bo każdy ( czy przyjaciel, czy wróg) miałby za punkt honoru oglądać co też ten Gracjan dziś powiedział i jak jest ubrany. Po miesiącu gościu byłby już supergwiazdą i stanowił temat rodzinnych kłótni i rozmów w pracy. Koło kogoś tak kontrowersyjnego nie da się przejść po prostu obojętnie. Gracjan to potencjalna medialna bomba atomowa. Ciekawe kto pierwszy to dostrzeże. A że poziom poniżej dna i wszystko to nic nie warte? Kogo to obchodzi??? Taka jest cywilizacja. Żyjemy w epoce Polsatu i tabloidów... Pamiętam, gdy Polszmat zaczął nadawać - nie wierzyłem że ktoś może poświęcać swój czas na oglądanie tego czegoś. A dzisiaj... Czy to media dostosowały się do ludzi czy ludzie do mediów, jak uważacie?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Dla kontrastu - człowiek PRAWDZIWIE utalentowany... słyszeliście o nim kiedyś?
Nie mylić z BRIANEM Adamsem...
http://www.youtube.com/watch?v=99sjZ...eature=related