Pokaż wyniki od 1 do 10 z 56

Wątek: Firefox 3.5 i zarządzanie kolorem

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

A propos firefox 3,5. Na pewnym forum znalazłem ciekawy myk na kompatybilność wtyczek. Chyba nie będzie nadużyciem, jeśli wrzucę cytat:

"Cytat:
    Napisał velaskez
    No i jedyne czego mi brakuje na razie to wtyczek kompatybilnych z tą wersją Ale się pojawią na pewno.
    Odp. motzel:
    Mi wszystkie wtyczki działają, a mam ich ok. 30. Tylko manifest musiałem dla niektórych ręcznie przerobić. W skrócie robi się to tak:

1. Wchodzicie do katalogu Document&Settings\NAZWA_TWOJEGO_PROFILU_WINDOWS\Da ne Aplikacji\Mozilla\Firefox\Profiles\NAZWA_PROFILU_F F\extensions
    2. Każdy z podkatalogów zawiera dane jednej wtyczki. Wchodzicie do każdego z nich i edytujecie notatnikiem plik install.rdf.
    3. Szukacie wpisu em:maxVersion="x.x.x" dla Firefoxa i zmieniacie na "3.5.*"
    4. Po zmianach we wszystkich "niekompatybilnych" wtyczkach wychodzicie do katalogu wyżej i kasujecie plik extensions.cache
    5. Teraz tylko wystarczy uruchomić FF. Program sprawdzi kompatybilność wtyczek i o dziwo wszystkie będą teraz kompatybilne

PS. Aha, katalog Dane aplikacji jest ukryty, żeby go pokazać trzeba zaznaczyć "Pokaż ukryte pliki i foldery" w Mój komputer/Narzędzia/Opcje folderów/Widok."

Koniec cytatu.
    Może się komuś przyda Ja nie sprawdzałem jeszcze.
    C-F-K - forever

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mellan Zobacz posta
    A propos firefox 3,5. Na pewnym forum znalazłem ciekawy myk na kompatybilność wtyczek. Chyba nie będzie nadużyciem, jeśli wrzucę cytat:
    Łatwiej:
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6543
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Uprawnienia umieszczania postów