Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1343

Wątek: Sigma 50mm f/1.4 EX DG HSM

Mieszany widok

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jedrek Zobacz posta
    Czy to było do mnie? Jeśli tak, to proszę o rozwinięcie tematu, bo nie zaskoczyłem o co chodzi ofercie kolegi.
    jak chcesz porównać fotki z sigmy mojej i swojej -to ja moge swoją zrobić jakies zdjęcie żebyś zobaczył jakie sa standardy ostrości w w/w szkle

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mieszko_1vp Zobacz posta
    jak chcesz porównać fotki z sigmy mojej i swojej -to ja moge swoją zrobić jakies zdjęcie żebyś zobaczył jakie sa standardy ostrości w w/w szkle
    Drogi Kolego. Ja nigdzie nie napisałem, że to jest moja Sigma. W związku z utraceniem miesiąc temu swojego Canona 50 1.4 rozważam różne oferty dotyczące uzupełnienienia szklarni. Po przeczytaniu ok 70 stron wpisów na Canon Board postanowiłem pójść do sklepu i osobiście sprawdzić to szkło. Nigdy nie lubiłem Sigmy i wcale mi nie śpieszno do zakupu obiektywu tej marki. Poszedłem, zrobiłem zdjęcia i wgrałem na potrzeby tego forum czekając na odzew. A Ty chcesz mi tutaj coś osobiście udowodnić? Jeśli masz obiektyw oferujący lepszą jakość, to zwyczajnie wgraj próbki gdziekolwiek i daj linka, aby wszyscy mogli odnieść z tego pożytek. Tylko zrób to proszę tak, aby było to jakkolwiek miarodajne i wnosiło coś do sprawy.

pozdrawiam serdecznie

Uprawnienia umieszczania postów