Zobacz wyniki ankiety: Jaki kubek Ci się uśmiecha ??

Głosujących
23. Nie możesz głosować w tej sondzie
Ankieta wielokrotnego wyboru
Strona 25 z 42 PierwszyPierwszy ... 15232425262735 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 250 z 418

Wątek: Kubki forumowe by kieza - ZBIERAMY ZAMÓWIENIA!

Domyślnie

a może się znajdzie chętny na tą robótkę - bo trochę zarobiony jestem wieczorami (życie grafika) - jak nie to po weekendzie puszcze przypominacze bo koło wtorku będę miał chwile wolnego ;]
    EOS 40D, 17-85 IS USM, SIGMA APO 70-300 M, 50 1,8, 580 EX II, Manfrotto 804RC2

ZEBRA FOTO TEAM

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kieza Zobacz posta
    a może się znajdzie chętny na tą robótkę - bo trochę zarobiony jestem wieczorami (życie grafika)
    A może przykleić wątek na głównym forum na jakis czas? Wtedy każdy (kto będzie chciał) to zauważy, a nie będzie trzeba słać spamu do każdego;-) Coś podobnego, co gwozdzt zrobił jakis czas temu w związku z akcją "mam marzenie"
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Domyślnie

Dobra, rozesłałem spam po ludziach..:-)

Jesli kieza komuś wcześniej przypominał, albo ta osoba już wpłaciła pieniadze, prosze nie bić(); od przybytku glowa nie boli, a przez przypominajki, może to trochę szybciej pójdzie.

Btw sprawdziłem wszystkie osoby na niezaktualizowanej liście, jesli ktoś był w stanie "oczekiwania", a logował się ostatnio niepóźniej niz przed 1. Majem, poslałem przypominajkę tez na maila..

Pozdrawiam
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slider Zobacz posta
    Dobra, rozesłałem spam po ludziach..:-)
    thx - a więc idę dzisiaj spać trochę wcześniej :]

ZEBRA FOTO TEAM

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kieza Zobacz posta
    thx - a więc idę dzisiaj spać trochę wcześniej :]
    Taa.. z tego co dostaję info na PW, to lista z przelewami szybko sie uzupełni:-)

Pozdrawiam

Domyślnie

WPŁATY:

najeli - 1szt., adres - ok; nick - najeli; kaska - ok; stan - OK
    odi - 2szt., adres - ok; nick - odi , bas7or; kaska - ok; stan - OK
    klisu - 2 szt., adres - ok; nick - klisu, mikloo; kaska - ok; stan - OK
    Bingant - 1 szt., adres - ok; nick - bingant; kaska - ok; stan - OK
    Adam Latoń - 1 szt., adres - ok; nick - aciek_l; kaska - ok; stan - OK
    Slider - 1 szt., adres - ok; nick - Slider; kaska - ok; stan - OK
    Jacek Kidoń - 1 szt., adres - ok; nick - Jacek Kidoń; kaska - ok; stan - OK
    maciek_p - 1 szt., adres - ok; nick - maciek_p; kaska - ok; stan - OK
    Punky - 2 szt., adres - ok; nick - Andrzej, Karolina; kaska - ok; stan - OK
    Marcin Goleman - 1 szt., adres - ok; nick - yamad; kaska - ok; stan - OK
    gervee - 2 szt., adres - ok; nick - Rafał, Kinga; kaska - ok; stan - OK
    sbogdan1 - 2 szt., adres - ok; nick - sbogdan 1, sbogdan 1; kaska - ok; stan - OK
    emiel - 1 szt., adres - ok; nick - worldinmyeyes.pl; kaska - ok; stan - OK
    bs300f - 3 szt., adres - ok; nick - Mefek, Eddy, 4ever; kaska - ok; stan - OK
    Elmarqo - 1 szt., adres - ok; nick - Elmarqo; kaska - ok; stan - OK

Chętni na kubek:

wasiu - 2 szt.
    wojkij - 1 szt.
    XLesio - 1szt.
    abcdariusz - 1 szt.
    asthral - 1 szt.
    Biperek - 1 szt.
    Ghent - 1 szt.
    Mietek - 1 szt.
    Danielo_18 - 1 szt.
    Arko - 1 szt.
    asknet 1 szt.
    wujek - 1 szt.
    szpinczyk - 1szt.
    sal - 2 szt.

ZEBRA FOTO TEAM

Bywalec Awatar Elmarqo
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Jak obecnie wygląda sytuacja z kubkami? Kiedy można się ich spodziewać?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Elmarqo Zobacz posta
    Jak obecnie wygląda sytuacja z kubkami? Kiedy można się ich spodziewać?
    Tak orientacyjnie, to trzeba poczekać na uzupełnioną liste wpłat (trochę to może potrwać, bo PW dostałem tylko od tutejszych bywalców, są osoby które ostatnio logowały się na początku Maja, a także w Kwietniu i nie dostali przypominajek, więc mogą nieco opóźnić) Kilka dni po ogłoszeniu listy, Kieza wysyła kubki do produkcji, czeka się dwa tygodnie aż dojdą do Kiezy, a potem czeka sie na pakowanie i wysyłkę. Ty jesteś po środku stawki, więc nie powinieneś czekać więcej niż 5 dni roboczych (ale to zależy jeszcze od poczty (kuriera?))

Pozdrawiam

Uzależniony Awatar XLesio
    Miasto
    Kingsajz - Miasto krasnoludków

Domyślnie

Lista czeka na aktualizację Kiezy. Z tego co pisał na gg, szybko powinien się za to zabrać. Ja np. wpłaciłem $ w połowie ub. tygodnia - zaraz po przypominajkach Slidera. Też czekam na nową wersję listy. Myślę że takich jak ja jest znacznie więcej.

Pozdrawiam
    XL
    "Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
    EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
    C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350

Bywalec Awatar Elmarqo
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slider Zobacz posta
    Tak orientacyjnie, to trzeba poczekać na uzupełnioną liste wpłat (trochę to może potrwać, bo PW dostałem tylko od tutejszych bywalców, są osoby które ostatnio logowały się na początku Maja, a także w Kwietniu i nie dostali przypominajek, więc mogą nieco opóźnić) Kilka dni po ogłoszeniu listy, Kieza wysyła kubki do produkcji, czeka się dwa tygodnie aż dojdą do Kiezy, a potem czeka sie na pakowanie i wysyłkę. Ty jesteś po środku stawki, więc nie powinieneś czekać więcej niż 5 dni roboczych (ale to zależy jeszcze od poczty (kuriera?))

Pozdrawiam
    Dzięki za odpowiedź. Uzbrajam się w cierpliwość.

Strona 25 z 42 PierwszyPierwszy ... 15232425262735 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów