Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Wątek: Albumy Slubne ?

Mieszany widok

Domyślnie

Z całym szacunkiem dla wickermann`, ale chyba tak naprawdę nie miał do czynienia z Waltherem.
    Nigdy jeszcze nie miałem kłopotów z tymi albumami. raz w historii zdarzył mi się przypadek, że dostałem album z przygietą wewnątrz kartą - reklamacja była załatwiona natychmiastowo.
    To naprawde porządne albumy. Kto siedzi w temacie wie zresztą o co chodzi.

Pozdrawiam
    M.S.

Domyślnie

No to sie dowiedzialem, hahaha.
    Widze ze zdanie macie wszyscy zdeka podzielone, ale i tak dzieki.Sprawdze sobie.
    C-40D + C-BG E2N + C-EF50 f1.4 + C-EFS17-55 f2.8 IS USM + C-EF24-105 f4L IS USM + C-EF70-200 f2.8L IS USM + Speedlite 430EX+580EX + 2xSanDisk-III 4gb + Lowe Pro Mini Trekker Classic (w planie: EF 16-35 II f2.8L)

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sluzalekmichal Zobacz posta
    Z całym szacunkiem dla wickermann`, ale chyba tak naprawdę nie miał do czynienia z Waltherem.
    Nigdy jeszcze nie miałem kłopotów z tymi albumami. raz w historii zdarzył mi się przypadek, że dostałem album z przygietą wewnątrz kartą - reklamacja była załatwiona natychmiastowo.

Pozdrawiam
    M.S.
    z calym szacunkiem do ciebie ale wiele do czynienia z waltherem nie miałeś.... W zeszłym roku, jeden album z białymi kartami i czarną kropą - na szczęscie zakryło zdjęcie, inny album zagiety pergamin- wyprasowało się; jeszcze inny album wyrwany ordynarnie pergamin (wszystie oryginalnie zafoliowane)- po telefonie do sprzedawcy pani miło zakomunikowała, że zdarza się lecz obecnie nie mają tego modelu i koloru na stanie i jak sie pojawi to bedzie dzwonić(dystrybutor fotokwiatek- Wawa). Po jakimś czasie pani dzwoni czy cos nie potrzebujemy bo jedzie przedstawiciel i może podrzucić. Powiedziałem ze b. chętnie ale tylko wymiana tego uszkodzonego i na razie nic wiecej-nikt się nie pojawił do tej pory i cisza, a album sobie lezy i czeka. Na obecna chwile ktoś robi mi recznie w trochę drozej. Poszukajcie sobie więc w waszej miejscowości dobrego introligatora i z nim sie dogadajcie. Nie mniej jednak ja szukam dalej.

Acha kolega ma chyba 10 waltherów i nie wiem czy dalej czekają na reklamację...??

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    z calym szacunkiem do ciebie ale wiele do czynienia z waltherem nie miałeś.... W zeszłym roku, jeden album z białymi kartami i czarną kropą - na szczęscie zakryło zdjęcie, inny album zagiety pergamin- wyprasowało się; jeszcze inny album wyrwany ordynarnie pergamin (wszystie oryginalnie zafoliowane)- po telefonie do sprzedawcy pani miło zakomunikowała, że zdarza się lecz obecnie nie mają tego modelu i koloru na stanie i jak sie pojawi to bedzie dzwonić(dystrybutor fotokwiatek- Wawa). Po jakimś czasie pani dzwoni czy cos nie potrzebujemy bo jedzie przedstawiciel i może podrzucić. Powiedziałem ze b. chętnie ale tylko wymiana tego uszkodzonego i na razie nic wiecej-nikt się nie pojawił do tej pory i cisza, a album sobie lezy i czeka. Na obecna chwile ktoś robi mi recznie w trochę drozej. Poszukajcie sobie więc w waszej miejscowości dobrego introligatora i z nim sie dogadajcie. Nie mniej jednak ja szukam dalej.

Acha kolega ma chyba 10 waltherów i nie wiem czy dalej czekają na reklamację...??
    Sorry, ale "przerobiłem" chyba ze 40-dzieści tych albumów i w życiu nie miałem żadnych problemów z albumami Walther, również żadnych z obsługą firmy Fotokwiatek. Chyba po prostu masz pecha albo odpuściłeś sobie tą sprawę. Jak widziałeś, że są jakies wady to poczta, albo m@il i reklamacja.
    Telefon czasem nie wystarczy, a dowodu zgłoszenia nie masz żadnego.
    Wcześniej wklejałem zdjęcia do Hezno to nie ma nawet porównania.

MS<>

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Chyba po prostu masz pecha albo odpuściłeś sobie tą sprawę. Jak widziałeś, że są jakies wady to poczta, albo m@il i reklamacja.
    Telefon czasem nie wystarczy, a dowodu zgłoszenia nie masz żadnego.
    Wcześniej wklejałem zdjęcia do Hezno to nie ma nawet porównania.

MS<>
    no chyba żartujesz że jeszcze za przesyłkę bedę płacił. Zgłoszenie było telefoniczne i to 2x i przedstawiciel by podjechał gdybym kupił. Miałem wczesniej bardzo dobre zdanie o waltherze i fotokwiatku, obecnie skreśliłem firmę z kajetu.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Maciej Służenko Zobacz posta
    Obecnie używam albumów od Barańskiego i póki co sobie chwalę.
    Maciek, ale jak sie bierze 800-1200 za ślub to Barański trochę drogi...
    Ostatnio edytowane przez marekb ; 17-03-2009 o 16:46 Powód: Automerged Doublepost

Maciej Służenko
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta

Maciek, ale jak sie bierze 800-1200 za ślub to Barański trochę drogi...
    To albo się bierze więcej za ślub albo oddaje bez albumu. Sorry, ale wklejać album i bać się, że zaraz się rozleci ? Kupować album i każdy kartkować stronę po stronie w celu stwierdzenia czy defekty są "znośne" i czy da się je zakleić zdjęciami ? Ja dziękuję za taką robotę, a poza tym wiosna idzie :-)

Domyślnie

Sorry, ale "przerobiłem" chyba ze 40-dzieści tych albumów i w życiu nie miałem żadnych problemów z albumami Walther,
    Każdy z nas próbował różnych firm, ja naciąłem się na trzecim albumie firmy Walther i drugim Henzo GranCara (oba reklamowane w Fotokwiatku - Pani Ewa poleciła albumy Walthera, ale z serii Premium, a nie Classic) a ja nie mam ochoty się pie..........ić za każdym razem i zastanawiać się ile albumów z paczki np. 20 sztuk będzie do wymiany No sorry.
    Zamawiam tylko albumy z czarnymi kartami, może zamawiałeś po prostu inne, albo z innej partii.

W albumach Walthera raziły mnie pofałdowane strony, jeśli były to czarne karty, to jakby wyblaknięte, poza tym farba zostawały na paluchach przy przewracaniu... W albumach Henzo czarne karty potrafią być niejednolicie wybarwione, co za taką cenę jest śmieszne.

Nie wiem, kto to pisał o albumach Empola, że to kupa, ale czasami wypadałoby mieć pojęcie o tym, co czym się pisze.
    Pytam się, co takiego ma np. taki Walther, czego nie można zamówić w Empolu? Poza tym używam albumów na 100 stron, a Walther ma chyba maksymalnie po 80...

Napisz sobie mejla do Fotokwiatka i zapytaj się jaką gramaturę ma karton w sprzedawanych przez nich albumach a potem zadaj to samo pytanie w Empolu i to już świadczy o podejściu do klienta

Najczęściej zamawiam takie i nie narzekam:

Ostatnio edytowane przez wickermann ; 17-03-2009 o 18:39

Maciej Służenko
    Guest

Domyślnie

Pozdrawiam
    M.S.
    Swego czasu Henzo było dla mnie wyznacznikiem dobrej jakości albumów. Oddałem w tym wiele zdjęć ślubnych. W pewnym momencie jakość Henzo spadła drastycznie i po namowach dystrybutora przestawiłem się na Walthery. Było ok, ale krótko. Jak jest obecnie ? Mam obok siebie dwa kartony kompletnie nienadających się do niczego albumów Walthera. KAŻDY ma jakieś plamy od kleju, często zagięte pergaminy. Od momentu jak jeden z nich rozleciał sie zaraz po wklejeniu 1-wszego zdjęcia (tu padły ostre słowa) moja przygoda z Waltherem się zakończyła. Obecnie używam albumów od Barańskiego i póki co sobie chwalę.
    Ostatnio edytowane przez Maciej Służenko ; 17-03-2009 o 16:46

Uprawnienia umieszczania postów