Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1023

Wątek: [GOP][Silesia] wspolne plenery ogolnie

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Plan jest taki, ze nie ma planu
    Wstepnie zaproponowalem srode, kolo godziny 18 ale bez odzewu. jak dla mnie, moge jeszcze raz zaproponowac godzine 18 w srode.. (i tutaj przypomnialem sobie, ze musze sie do Kuzy pousmiechac w wiadomym tylko nam celu )

konkretne miejsce spotkania do dogrania, ale bylbym za okolica spodka z prostego powodu- przed DOKP jest darmowy parking ktory o tej porze jest raczej pusty
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Modzel Zobacz posta
    i tutaj przypomnialem sobie, ze musze sie do Kuzy pousmiechac w wiadomym tylko nam celu )
    o, mam nowa ksywe

statyw jest do dyspozycji ale gdybys chcial uzywac centralnej kolumny to niniejszym Cie uswiadamiam ze.. obcialem ja

teraz gold moze juz praktycznie lezec na ziemi i zabia perspektywa jest pierwsza klasa

Cytat Zamieszczone przez Modzel Zobacz posta
    bylbym za okolica spodka z prostego powodu- przed DOKP jest darmowy parking ktory o tej porze jest raczej pusty
    po 18 wszystkie sa darmowe .. w okolicy jest jeszcze fajna kladka na wysokosci stacji BP przed Gwiazdami.. troche dalej jest most z ktorego fajnie widac wlot i wylot z tunelu.. a wizualizacja tu - http://www.zanet.pl/mkoziol/galeria/...a/galeria.html

1) garaze pod superjednostka - warto tam podejsc :-)
    3) wspomniany wlot do tunelu ale tym razem od Sokolskiej (od strony Gwiazd jest lepiej!!)
    5) widok z wspomnianej kladki

jeszcze do glowy przychodzi mi sama superjednostka - fajne wrazenie robia ciagi podswietlonych balkonow :-) .. no i kiedys ladny efekt byl jak po koncercie Stonsow ktos wylal 2 karnistry benzyny na tory od Zgrzebnioka po kino rialto.. benzyna poplynela z gorki i.. qrde, ladnie sie palilo

postaram sie byc ale obiecac jeszcze nic nie moge.. gdyby sie udalo to mysle ze najwszesniej ok 18.30 moglbym sie pojawic..
    Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 09-03-2009 o 13:37

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Godzina 18 to tylko propozycja.. moze byc i 18.30 jak dla mnie
    Obcieta kolumna jakos mnie nie przeraza, zeby nie powiedziec ze... podnieca? niezdrowo?

Okolice ronda, spodka, superjednostki.. jest co pstrykac i moze W KONCU 50D i 17-55 potestuje.. onaniznm oczywiscie na porzadku dziennym, a jak juz pogadamy to moze cos faktycznei uda sie pstryknac

PS
    Wnosze o prowadzenie terminu "plener by RNz".. zamiast pisac onanizm, gadanie, moze pstrykanie bla bla bla bla.. wystarczy "plener by RNz".. i wiadomo o co chodzi
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Uprawnienia umieszczania postów