"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Po roku, po dwóch - napewno nie za sprawą takich ludzi jak Pani Magda Lokajczyk, która pracując w dziale Public Relations nie odpowiada nawet na e-mila ( potwierdzenie odczytania dostałem ) od klienta który chce u nich wydac 30000 zł .
Taka firma nie ma racji bytu w dzisieszych czasach!! Spróbujcie napisać do jakiegokolwiek salonu samochodowego, ze chcecie kupic ich topowy model samochodu - zobaczycie jak powinna wyglądac odpowiedż z firmy której zalezy na kliencie![]()
Fakt, wejdą w tyłek żeby opchnąc auto. W końcu to ich zarobek. Widać Canon to już samodzielny byt który nie potrzebuje klientów żeby istnieć.
Mam dobry sprzęt, pofotografuję kilka lat. A jak sytuacja się nie zmieni i Canon nadal będzie miał klienta w doopie to po prostu w przyszłości zmieni się barwy.