Strona 14 z 20 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 194

Wątek: Canon Polska - opinie i wnioski użytkowników CB

Pełne uzależnienie Awatar paweleverest
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    To tak samo jak z mailami. Zero jakiejkolwiek reakcji. Pisałem do nich wielokrotnie. Skutek zawsze ten sam .
    Niestety i ja musze to potwierdzić. Canon nie odbiera telefonów, nie odpisuje na e-maile !!. Nawet nasza Pani Magda ze swojego osobistego e-maila odpisała mi tylko za pierwszym razem (w ramach powiedzmy bardziej towarzysko-forumowego tematu) - natomiast gdy sprawa zeszła na konkrety to nabrała wody w usta . Przykro mi bo tak sie nie robi, a klientowi który chce wydac u was kilkadziesiąt tysięcy złotych nalezy sie choćby informacja że aktualnie Canon-Polska nie ma mozliwości sprowadzenia zamówionego towaru - tego wymaga kultura handlowa o osobistej juz nie wspominając.

Dla "pocieszenia" powiem wam że problemy z dostepnością obiektywów i aparatów nekaja równiez Canon UK - no ale oni chociaz odpisują na e-maile.

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Wsparcie serwisowe na stronie canona praktycznie nie istnieje.
    Często nie działają linki to pomocy technicznej (formularz internetowy).

Domyślnie

A ja dla równowagi nie miałem nigdy problemów z Canon Polska, mam na myśli serwis w Warszawie przy ul. Żytniej.

Pełne uzależnienie Awatar paweleverest
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez meian Zobacz posta
    A ja dla równowagi nie miałem nigdy problemów z Canon Polska, mam na myśli serwis w Warszawie przy ul. Żytniej.
    O serwisie to jest inny watek:

http://www.canon-board.info/showthread.php?t=43777 ( założony swoja drogą przez jednego z pracowników Canon Polska o rybim głosie )

Ja swoja droga z nimi problemów równiez nigdy nie miałem ( no może za wyjątkiem problemów związanych z dodzwonieniem sie do nich )

Tu jest wątek o Canon Polska firmie która ma w D..IE swoich klientów.
    Ostatnio edytowane przez paweleverest ; 02-03-2009 o 15:43

Coś już napisał Awatar HurricanE
    Miasto
    Żary

Domyślnie

To może trochę poplotkuje.
    W sobotę odwiedziłem we Wrocławiu Media Markt na Bielanach i Saturna Pasażu Grunwaldzkim. W obu sklepach - a jak wiadomo to jedna sieć - była tylko jedna puszka Canona - 40 i jedna lampa 430 ex i chyba dwa szkła 55-200 i 70-300. W MM nawet nie było jednej gabloty - a poszukującemu klientowi pan z obsługi tłumaczył, że canon polska tak długo zwlekał z dostawami że sieć MM zawiesiła współprace i tymczasowo nie będzie sprzedawać sprzętu foto tej firmy. Natomiast Stoiska Nikona/Sony/Pentaxa są bardzo fajnie zaopatrzone.

Ja swój sprzęt kupuje najczęściej w necie. Miałem to szczęście że na puszkę długo nie czekałem. Ale jest coś nie tak z traktowaniem polskich klientów. Cen się nie czepiam natomiast brak sprzetu w sklepach jest dziwny. A już nienormalne jest, że nie mogę kupić baterii do nowej piątki - nie ma ich i już. Oryginalnych - nie tych z E-bay.

Pozdrawiam
    Łukasz
    http://moj-aparat.blogspot.com/
    C 5D, Sigma A 24-105 f4; Tokina 100 f2.8 Macro;
    C 500n, Flexaret VI, Olympus OM10, Pentax ME, Zorka 4;

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Ja powiem tak , za miesiac targi foto w lodzi , jak canon bedzie ,a pewnie tak , to mam zamiar pogadac i sie spytac czy to normalne ze maja klienta mowiac krotko w dupie , baaardzo jestem ciekaw ich argumentow...
    no comment...

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Przeciez byla podobno informacja (przy okazji watku p. Magdy?) ze Canona nie bedzie na targach... chyba , ze sie myle.
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Bywalec Awatar Rafał32
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    Przeciez byla podobno informacja (przy okazji watku p. Magdy?) ze Canona nie bedzie na targach... chyba , ze sie myle.
    Tak było takie info.
    Mnie natomiast ciekawi co Magdzie udało się już w temacie poprawienia wizerunku CP osiągnąć...bo założenia były ładne ale nadal cisza.a to już zaraz miesiąc minie.Dlaczego wciąż kiepsko z dostępnoscia sprzetu,promocją marki itp itd...Jak na razie to canon znika zamiast się promować.
    Aparat Foto

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rafał32 Zobacz posta
    Tak było takie info.
    Mnie natomiast ciekawi co Magdzie udało się już w temacie poprawienia wizerunku CP osiągnąć...bo założenia były ładne ale nadal cisza.a to już zaraz miesiąc minie.Dlaczego wciąż kiepsko z dostępnoscia sprzetu,promocją marki itp itd...Jak na razie to canon znika zamiast się promować.
    Wiesz miesiąc na zmiany rzeczy zabagnionych przez lata to jest IMO nic. W takiej firmie jak po roku będą widoczne pierwsze efekty to będzie można mówi o sukcesie.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aptur Zobacz posta
    Wsparcie serwisowe na stronie canona praktycznie nie istnieje.
    Często nie działają linki to pomocy technicznej (formularz internetowy).
    Mały update.
    Za mniej więcej 20 razem zadziałał link do formularza pomocy internetowej.
    Zadałem pytanie techniczne ma które po 4 godzinach otrzymalem odpowiedź

Jestem pozytywnie zaskoczony.

Jeszcze jedno. Podczas moich starań uruchomienia strony z formularzem interentowym wyskakiwala mi ankieta z prośbą o ocenę strony canona. Oczywiście chciałem rzetelnie i obiektywnie ocenić funkcjonowanie strony canon polska ale... ankieta również nie dzialała

Strona 14 z 20 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów