Przeciez byla podobno informacja (przy okazji watku p. Magdy?) ze Canona nie bedzie na targach... chyba , ze sie myle.
Przeciez byla podobno informacja (przy okazji watku p. Magdy?) ze Canona nie bedzie na targach... chyba , ze sie myle.
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Tak było takie info.
Mnie natomiast ciekawi co Magdzie udało się już w temacie poprawienia wizerunku CP osiągnąć...bo założenia były ładne ale nadal cisza.a to już zaraz miesiąc minie.Dlaczego wciąż kiepsko z dostępnoscia sprzetu,promocją marki itp itd...Jak na razie to canon znika zamiast się promować.
Aparat Foto
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Po roku, po dwóch - napewno nie za sprawą takich ludzi jak Pani Magda Lokajczyk, która pracując w dziale Public Relations nie odpowiada nawet na e-mila ( potwierdzenie odczytania dostałem ) od klienta który chce u nich wydac 30000 zł .
Taka firma nie ma racji bytu w dzisieszych czasach!! Spróbujcie napisać do jakiegokolwiek salonu samochodowego, ze chcecie kupic ich topowy model samochodu - zobaczycie jak powinna wyglądac odpowiedż z firmy której zalezy na kliencie![]()
Fakt, wejdą w tyłek żeby opchnąc auto. W końcu to ich zarobek. Widać Canon to już samodzielny byt który nie potrzebuje klientów żeby istnieć.
Mam dobry sprzęt, pofotografuję kilka lat. A jak sytuacja się nie zmieni i Canon nadal będzie miał klienta w doopie to po prostu w przyszłości zmieni się barwy.