Pokaż wyniki od 1 do 10 z 194

Wątek: Canon Polska - opinie i wnioski użytkowników CB

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Przeciez byla podobno informacja (przy okazji watku p. Magdy?) ze Canona nie bedzie na targach... chyba , ze sie myle.
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Bywalec Awatar Rafał32
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    Przeciez byla podobno informacja (przy okazji watku p. Magdy?) ze Canona nie bedzie na targach... chyba , ze sie myle.
    Tak było takie info.
    Mnie natomiast ciekawi co Magdzie udało się już w temacie poprawienia wizerunku CP osiągnąć...bo założenia były ładne ale nadal cisza.a to już zaraz miesiąc minie.Dlaczego wciąż kiepsko z dostępnoscia sprzetu,promocją marki itp itd...Jak na razie to canon znika zamiast się promować.
    Aparat Foto

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rafał32 Zobacz posta
    Tak było takie info.
    Mnie natomiast ciekawi co Magdzie udało się już w temacie poprawienia wizerunku CP osiągnąć...bo założenia były ładne ale nadal cisza.a to już zaraz miesiąc minie.Dlaczego wciąż kiepsko z dostępnoscia sprzetu,promocją marki itp itd...Jak na razie to canon znika zamiast się promować.
    Wiesz miesiąc na zmiany rzeczy zabagnionych przez lata to jest IMO nic. W takiej firmie jak po roku będą widoczne pierwsze efekty to będzie można mówi o sukcesie.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar paweleverest
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Wiesz miesiąc na zmiany rzeczy zabagnionych przez lata to jest IMO nic. W takiej firmie jak po roku będą widoczne pierwsze efekty to będzie można mówi o sukcesie.

Po roku, po dwóch - napewno nie za sprawą takich ludzi jak Pani Magda Lokajczyk, która pracując w dziale Public Relations nie odpowiada nawet na e-mila ( potwierdzenie odczytania dostałem ) od klienta który chce u nich wydac 30000 zł .

Taka firma nie ma racji bytu w dzisieszych czasach!! Spróbujcie napisać do jakiegokolwiek salonu samochodowego, ze chcecie kupic ich topowy model samochodu - zobaczycie jak powinna wyglądac odpowiedż z firmy której zalezy na kliencie

Uzależniony Awatar C80
    Miasto
    ZS

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paweleverest Zobacz posta
    Spróbujcie napisać do jakiegokolwiek salonu samochodowego, ze chcecie kupic ich topowy model samochodu - zobaczycie jak powinna wyglądac odpowiedż z firmy której zalezy na kliencie
    Fakt, wejdą w tyłek żeby opchnąc auto. W końcu to ich zarobek. Widać Canon to już samodzielny byt który nie potrzebuje klientów żeby istnieć.

Mam dobry sprzęt, pofotografuję kilka lat. A jak sytuacja się nie zmieni i Canon nadal będzie miał klienta w doopie to po prostu w przyszłości zmieni się barwy.

Uprawnienia umieszczania postów